söndag, juni 02, 2019

Veckan då min man var i Stockholm

Måndagen efter min semester åkte min man till Stockholm i dagarna tre och jag blev lämnad ensam med jyckarna. Som tur var åkte han inte hemifrån vid fyra som han brukar, utan tåget gick inte förrän vid åtta. Vilket innebar att vi hade sällskap in till stan och jag kunde jobba på jobbet på förmiddagen. Och när jag kände mig färdigjobbad packade jag ihop mina grejor och fortsatte att jobba hemma.
Tisdagen efter min semester vaknade jag tidigt och gick ut med hundarna tidigt och började jobba tidigt och tänkte sluta tidigt, men det blev inte så för det finns alltid lite till att göra. Speciellt med alla
lediga dagar i tid och otid, men jag klagar inte för jag gillar lediga dagar.Onsdagen efter min semester jobbade jag på kontoret på förmiddagen och på vägen hem handlade jag lite smått och gott inför min mans hemkomst på kvällen. Och när jag kom hem jobbade jag en stund, men bestämde mig för att sluta tidigt eftersom jag ändå har 80 övertidstimmar. Solen sken och medan jag väntade på att min man skulle komma hem lyxade jag till det med ett glas vin och en cigarr. Och när min man äntligen kom hem lagade vi Biff Rydberg eftersom vi inte ätit det på evigheter. Och sen såg vi Masterchef Australia eftersom vi inte sett det på evigheter.
Torsdagen efter min semester var det Kristihimmelfärsdagen och vi hade en massa städning att utföra. Så vi åkte och handlade och jagade en klänning till mig. Klänningen hittade vi inte, men en massa mat inför helgens bokcirkellunch inhandlades. Och när vi kom hem åt vi lite lunch och sen satte vi igång att städa. Vi behövde damma och dammsuga och plocka undan, men ägnade oss mest åt att plocka bort förlängningssladdar och fästa upp andra sladdar och torka av lister. Men vi kände oss effektiva så det blev bra ändå. Sen åt vi pizza.

Inga kommentarer: