tisdag, juni 11, 2019

Veckan då jag gjorde naglar och piercade mig

Veckan efter bokcirkeln var det en sån där kort vecka igen. Och det var fint väder mest hela tiden så vi passade på att sitta ute så mycket det gick efter jobbet. På onsdagen gjorde jag nya naglar och medan jag satt där och tänkte, kunde jag inte sluta att tänka på att pierca mig. Så när naglarna var klara gick jag till piercingstudion och frågade om de hade tid. Och de hade de. Så jag gjorde en helix hastigt och lustigt. Fast inte så himla hastigt ändå, jag hade ju gått och tänkt på det i flera, flera månader...

På onsdagseftermiddagen jobbade jag hemifrån och det var cirka trettio grader i skuggan så jag satt på övre däck och jobbade och drack bubbelvatten tills min man kom hem. Då gick vi över till cava.
På torsdagen var det Sveriges nationaldag och vädret var strålande och jag låg och läste på en solstol och min man tvättade trädäcket med högtryckstvätten och det blev så fint så fint. Och sen grillade vi tjocka revben och gjorde hamburgare.
Och i fredags var jag ledig och bloggade och min man jobbade. Fast jag jobbade också en stund för att inte vara så stressad. Och sen satte jag mig i trädgården och väntade på att min man skulle komma hem och vi åt förtugg i trädgården och jyckarna hade fredagsbus och vi avslutade kvällen med att se de allra sista avsnitten av The Big Bang Theory. Och jag är lite sugen att se om det från början för det är ju himla bra. Men vi har så mycket annat att se så det får vänta lite.
I lördags ställde min man ut Dylan i Bosjökloster. Det var meningen att jag skulle följa med, men precis innan vi skulle åka fick jag ont i magen och var inte så sugen. Så han åkte själv. Dylan blev trea av tre, men uppförde sig ordentligt hela tiden och det är vi ju nöjda med. Han har ju inte ställts ut på ett år och vi har inte övat något alls på grund av lathet. Vår lathet, inte Dylans. Så i år blir det några inofficiella utställningar som träning och kanske orkar vi vara lite mindre lata nästa år? I alla fall var Dylan nöjd med sin insats och det är ju det viktigaste.

Och när min man kom hem åkte vi in till stan och fångade pokisar tills det var dags att åka hem och äta bookmaker toast.
I söndags hängde vi mest runt i trädgården och jag fotograferade rosorna som blommar och njöt av solen och värmen och dofterna och en god bok i öronen. Och så grillade vi förstås. En porchetta som var något av det godaste vi grillat faktiskt.

2 kommentarer:

Kattalena sa...

Oj vad god den porchettan ser ut! Wow! :-D. Blir ju helt hungrig!

åsa sa...

Hehe... Den var fantastisk! 👍🏻