torsdag, maj 02, 2019

Helgen efter påsk

Det blev helg också, veckan efter påsk. Jag jobbade på jobbet på fredagen och hade med kameran för att testa att fota stadsmiljöer med nya objektivet. Det gick bra. Jag lyxade till det med en kardemummabulle på väg till jobbet och efter jobbet var det fint väder så jag satte mig i trädgården med en GT och en bok och väntade på att min man skulle komma hem. Och när han kom hem hade han med sig fina pioner till mig. Jag älskar pioner! Och sen lyxade vi till det med cigarrer och cava i trädgården. Och hade biffen och klyrran till middag som vanligt.
Lördagen tillbringade vi på Ikea med att köpa nya garderober. Sex stycken och hur vi fick in alla i bilen förstår jag inte? Jag satt och var jättenervös att de skulle åka ut på färden hem eftersom bakluckan inte gick att stänga. Men det gick bra. Allt var kvar när vi kom hem. Och när vi kom hem började min man bygga garderober. Jag kunde inte vara med eftersom sågspånen från garderoberna kliade i mina stackars allergiska ögon. Och i min näsa. Och sen avslutade vi kvällen med en bookmaker toast.
På söndagen steg vi upp tidigt. Min man skulle iväg på SM-uttagning i viltspår med Dixie, så Dylan och jag fick gå ut på morgonrundan tidigt så han inte skulle se dem åka. Han fattade ju att det var något på gång, för han gick och vände sig om halva rundan. Vände sig om och gnällde. Men sen gav han upp och var ganska nöjd med att vara ute och gå med mig. Vi hade det härligt hemma, kollade tv, fotograferade och bloggade, min man hade inte det lika härligt. Det regnade som attan och Dixie fick sin första nolla och kvalade alltså inte in till SM och dessutom fick hon vattensvans, upptäckte vi när de kom hem. Min man fortsatte bygga garderober och jag höll mig undan på grund av allergin och sen åt vi årets första rabarberkyckling.

Inga kommentarer: