måndag, april 22, 2019

Tredje veckan i april

Tredje måndagen i april borde vi fastat så att min klänning ska fortsätta att passa. Men det var ingen bra dag för fasta. Så jag åt en bulle till frukost, hoppade över lunchen och åt en pizza till middag. Inte hemmagjord. Så det var kanske en 400 000 kcal den dan. Men vad gör väl det? Min man åkte och hämtade min andra tyska golvvas och jag bjöd på en tredje. Var ska jag ha alla undrar min man. Jag tänker att det löser sig.
När jag kom hem satt Jack på grindstolpen och ställde villigt upp på ett fotoskjut. Solen sken så hans pupiller var obefintliga
Tredje tisdagen i april gick jag till frisören och klippte mig. Han var så fin och hade kostym, det kändes lite fancy. Att bli klippt av någon i kostym alltså. Som vanligt blev det bara topparna, men jag ville klippa till luggen också, så det gjorde han. Den når till hakan nu så jag hoppas det ska bli lättare att få lite volym. Och så tonade han det kallt och jag ska vara noggrann med att inte slarva med min toningsinpackning. För den tog slut för ett tag sen och sen blev färgen på håret helt hopplös och när jag väl köpte en ny fick jag ändå inte rätt på det. Och när jag kom hem från frisören skulle jag fixa till luggen så att den inte skulle vara så frisörplatt. Jag vill ju ha lite volym i luggen. Men det gick inte. Jag försökte locka med plattången men det blev ännu plattare. Sen använde jag locktången, inte heller det fungerade. Till slut gav jag upp och sen kom min man hem från påskhandlingen och vi åt ugnade grönsaker med halloumi och hollandaisesås och tittade på Masterchef Australia.
Jag fotograferade Malmö på väg till jobbet eftersom det är vårt tema i fotogruppen
Inte riktigt nöjd med färgen på denna, men skyller på solen
Jag i det närmaste riskerade livet för att ta den här bilden. Gick nästan ner i kanalen. Eller inte riktigt, men kunde ha...
Jag fick bubbel(vatten) och choklad när jag klipptes. I det gröna pappret låg vit choklad som var grön av matcha te. Gott!
Grönsaker och halloumi
Tredje onsdagen i april gjorde jag nya naglar. Jag ville ha dem korta och mörkblå, men de hade inte rätt nyans blå så det fick bli grå. Och jag blev nöjd. Och när jag ändå var ute på lunchen passade jag på att köpa påskcigarrer till min man och vackra tulpaner till mig. Eller till oss... Och vi fastade hela dan, men på vägen hem sken solen och det var härligt väder så jag köpte med mig lite ost och parmaskinka och när jag kom hem satte vi oss i solen och drack lite cava, åt lite ost och charkuterier och rökte en cigarr. Och hade det himla bra tills det blev för kallt att sitta ute. Då gick vi in och kollade på Masterchef Australia och drack cappuccino i stället.
Helgtulpanerna!
Stora, fina och tunga, precis som jag vill ha det 
Älskade uteplatsen!
Magnolian som var så fin för en vecka sen blev ledsen när det blev kallt
Vi dukade upp. Morbiern var så jäkla god!!!
Och en liten cappe på det

Inga kommentarer: