söndag, mars 17, 2019

Veckorna efter Stockholm

Och nu har det gått tre veckor sen jag kom hem från Stockholm och jag har ingen aning om vad som hänt sen sist. Eller hänt och hänt, det händer inte så mycket i mitt liv, mer än att jag jobbar och äter och tänker lite för mycket... Lite för mycket kan man applicera på jobbar och äter också. Om det inte framgick alltså...

Som sagt, ingen aning om vad som pågått under dessa tre veckor, så vi friskar upp minnet med lite foton...

Jag skrev ju i förra inlägget att mina simmar raderades och var tillbaka på level 1, så större delen av första veckan tillbringade jag med att maila supporten, inte få svar, maila igen, inte få något svar då heller, chatta med supporten i Indien som inte fattade vilket spel det gällde trots förklaring, chatta med ytterligare en på supporten i Indien och få till svar, när han till slut fattade vilket spel det gällde, att det inte skulle gå att få tillbaka mina simmar där de var när spelet raderade sig.

På torsdagen orkade jag inte tänka på simmarna, så jag tröstshoppade guldtofflor och på kvällen frossade vi i sushi och champagne och tv.
Åh! Sushi!
Sushibitarna blev extra fina när vi la upp dem på tårtfatet
Nu sitter jag här och blir sugen på sushi igen
Dylan väntade tålmodigt på champagnekorken
Det blev fredag första veckan efter Stockholm och jag jobbade förmiddagen på kontoret och eftermiddagen hemma. Och när jag inte orkade jobba längre tog jag ett bad tills min man kom hem och vi dukade fram parmaskinka och vin och satte oss att chatta med EA på FB och efter en och en halv timmes chattande hade jag tillbaka mina simmar på rätt level. The joy alltså!!!
EA-chattilltugg
På helgen hände inte så mycket. Jag hade ont i axeln som fan, försökte ta foto till alla fotogrupper, vi var ute med jyckarna, åt Reuben till lunch, hämtade mina guldtofflor och jag avslutade helgen med att laga pasta med räkor och pilgrimsmusslor och det var gott som fan.
Vi lyxade till det med jordgubbar på filen, längtar till jordgubbssäsongen!
Mmm... Reuben!
Guldtofflorna kommer att göra sig fint på Franska Rivieran

Fotade mina juveler till macro monday 
Åh! Fantastiskt gott! Måste lagas snart igen! 
Det blev måndag och vi fastade och på jobbet fick vi både ny medarbetare och en ny kopieringsapparat. Efter jobbet åkte vi och handlade och sen åt vi soppa och gick och la oss tidigt.

För på tisdagen steg min man upp fyra för att ta tåget till Stockholm och jag jobbade hemifrån. Jag hade hoppats på fint väder och långa rundor med jyckarna, men det regnade ungefär konstant så det blev bara korta rastningar. Och långa jobbdagar. Åtminstone tisdagen blev lång, för jag kände att det var lika bra att jobba på när jag hade feeling. Så jag jobbade från sju på morgonen till nio på kvällen med en kort paus för kvällsrunda med jyckarna. Och jag började bli trött på kött.
Dessa exotiska hade ju passat till förra veckans exotiska tema... 
Försökte göra bloggvänlig frukost som tyvärr inte blev så bra på bild
Lunchen såg lite bättre ut
Och middagen var helt köttfri
På onsdagen jobbade jag hemifrån på förmiddagen och åkte in till kontoret på eftermiddagen för möte och bokslutsmiddag. Min man kom hem från Stockholm vid sex och kunde ta hand om jyckarna och sen hämta mig i stan.
På morgonrundan 
Frukosten - kände mig väldigt fantasifull 
Lunch
Okej, kanske inte ser ut som om jag tröttnat på kött, men jag sa ju inte att jag skulle bli vegetarian... 
På väg hem stannade vi på en bro så att jag skulle kunna ta foto på speglingar, men det blev inte så bra. Fast ändå bättre än det foto jag slutligen valde att ladda upp i gruppen
På torsdagen hade vi med jyckarna på jobbet. Sen åkte vi hem och åt räkor och gick antagligen och la oss.
Jack hjälpte mig att göra mig i ordning på morgonen
Dylan hjälpte mig att jobba på kontoret
På fredagen jobbade jag halvdag på kontoret och på vägen hem lyxade jag till det med en liten fredagsbukett och en matchande vas. Och när jag kom hem fick jag feeling och städade vardagsrummet så att det skulle matcha buketten. Och sen tog jag ett bad och väntade på att min man skulle komma hem. Och när han väl kom hem njöt vi av biffen och klyrran och vinet och Masterchef Australia.

Fina buketter utanför Florista, men ingen sån jag köpte
Denna blev det!
Med vallmo!
Och vita liljor av något slag
Fick såna vårkänslor!
Vi hade sallad till biffen
Och groddar! Älskar groddar! Här vitlöksgroddar på köttet
Och rödbetsgroddar i salladen
Och sen blev det helg igen och vi gjorde inget särskilt. Jag höll på med mina fotoprojekt, min man spacklade, vi var ute med jyckarna, vi såg en bil stå parkerad och misstänkte olämpligt beteende i baksätet, vi tittade på tv, vi lagade gös så att brandlarmet gick och min man och jag sprang fram och tillbaka som panikslagna simmar och visste inte vad vi skulle göra och vaktbolaget ringde och det slutade aldrig tjuta och jyckarna fick nästan panik och jag började nästan gråta. Men det löste sig till sist. Puh!

Min man dukade upp frukosten fint
Krasse! Vilken grej!
Jag fotade konstiga svampar på en stock medan bilen med de suspekta handlingarna stod parkerad bakom min rygg
Gösen som löste ut brandlarmet
Vi åt groddar till frukost
Gott med groddar på mackan och jag känner mig så nyttig så nyttig!
Dylan!
Min man gjorde ramen
Vi avslutade kvällen med en gin och tonic på min nya hallongin jag fick i namnsdagspresent av min man
Och det blev ännu en måndag och vi hade tänkt fasta men jag hade ont i huvudet och ville ha frukost, så jag åt frukost och tog en Treo och efter jobbet hämtade min man mig och vi åkte till Ikea för att kolla på garderober och till Emporia för att handla till kvällens middag och ett timglas till macro monday. Och sen stötte jag på en såssnipa som jag inte kunde motstå. Och när vi kom hem lyxade vi till det med biffen och pommesen och färdigaiolin och sen såg vi Leaving Neverland och blev helt deprimerade.
Vi har en såssnipa!
Och ett timglas!
Jag köpte ett ställ till phonen, men det funkar fint till fjärren också
På tisdagen vaknade jag och var helt slut och hade ont i huvudet och orkade inte stiga upp. Så min man sa åt mig att stanna kvar i sängen, så det gjorde jag. Tills jag gick ner och tog en Treo och åt frukost. Och sen låg jag i soffan resten av dan. Utan att göra något alls. Jag varken tittade på något eller lyssnade på något. Jag försökte sova, men det gick inte. Så jag tog ett bad i stället och började titta på Pretty Little Liars som känns som en ganska lättsam och ytlig serie. Perfekt när man bara vill koppla av en stund.
Jag hade groddar på frukostmackan
Fredagsbuketten var fortfarande fin
Min man kom hem med te
Och lagade kikärtssoppa med massa topping
Vi hade baguette till
I onsdags kändes det lite bättre så jag var på jobbet och på lunchen gick Katta och jag ut för att hitta present till Ingrid, men hittade inget, så vi gick och åt sushi i stället. Gott och trevligt! Och efter jobbet hämtade min man mig och vi åkte och handlade och när vi kom hem virade jag parmaskinka runt grissini och sen åt vi gnocchi med burrata och fortsatte att se Leaving Neverland.
Sushi!
Grissini med parmaskinka
Min man gjorde pesto
Dixie satt och var söt
Gnocchi och burrata. Tack för inspirationen Syrran!
I torsdags slutade jag i tid och på väg till bussen köpte jag present till Ingrid och när jag kom hem hade vi räkfrossa och såg klart Leaving Neverland.

Dixie och Dylan gillar crème fraiche
Mmm... Räkor!
Och sen blev det äntligen fredag! Jag hade tänkt vara ledig, men kände att jag hade för mycket att göra, så det blev halvdag på kontoret. Och på väg hem lyxade jag till det med en fredagsbukett och en flaska vin. Och när jag kom hem satte jag på lite musik och plockade undan och redigerade bilder och sen kom min man hem och vi drack lite vin och åt lite förtugg innan det blev biffen och klyrran och I Feel Pretty. Älskar Amy Schumer!

Det satt en liten extrabukett på omslaget till fredagsbuketten
Ranunklar och vaxblommor
Så himla fin!
Vaxblommor!
Nöjd, nöjd, nöjd
Dylan tog det lugnt
Och jag åt brillat. Och svampkräm med tryffel

Inga kommentarer: