lördag, december 08, 2018

Efter Berlin

Måndagen efter vi kommit hem från Berlin, jobbade jag hemifrån och tur var väl det. Jag var så trött, så trött, så trött. Faktiskt så trött att jag somnade i soffan efter lunchen. Jag skulle bara vila mig lite och vaknade två timmar senare av Dylans nos i ansiktet.

På tisdagen var jag tillbaks på jobbet igen och tillbringade större delen av dagen med att skriva ut saker och förbereda för att jobba hemifrån onsdag och torsdag. Och när jag kom hem åt jag chips.

Sen blev det onsdag och min man åkte till Stockholm vid fem och jag sov till sju och tog med båda jyckarna ut på morgonrundan och jobbade och åt och gick ut med hundar igen och kollade Grey's och gick och la mig. 
Mitt fina jobbsällskap!
Dixie och jag gick på Spille
Jättemånga fåglar! Jättemånga!
Och torsdagen tillbringade jag ungefär exakt på samma sätt. Jobb, hundar, mat, hundar, Grey's och sova.
Jag gick ut med båda!
Och sen blev det Black Friday! Med lön! Och jag var ledig! Och steg upp klockan sju och gjorde mig i ordning och åt frukost och gick ut med jyckarna och beställde hårprodukter och en romkalender och konsertbiljetter och tog bussen till Emporia och tänkte att eftersom jag var där ganska tidigt, skulle det vara ganska tomt. Men det var det inte. Jag tror hela södra Skåne var där. Så jag kollade bara runt lite snabbt innan jag shoppade loss på Ica och Systembolaget och åkte hem igen. Och när jag kom hem slängde jag i mig lite lunch och hoppade ner i badet för att vara fin och fräsch när min man kom hem. Han beräknade vara hemma vid sex, så det blev ett snabbt bad så jag skulle hinna göra skagenröra och börja på maten innan. Men jag blev helt yr och fick hjärtklappning av badet och fick ligga och vila på sängen en stund och tänkte att jag skulle strunta i allt. Men efter vila och kyla kändes det bättre och jag svängde ihop röran och dukade fram champagne och parmaskinka och var klar lagom tills min man kom hem. Vi åt och drack och pratade i munnen på varandra och hjälptes åt med middagen (biff och klyrror såklart) och när den var uppäten och vi sett på tv en stund, somnade jag i soffan. Precis som vanligt när min man kommer hem... 
Parma och chips och skagenröra i krustader och champagne
Sen blev det helg och vi gjorde inte mycket alls. Tog det lugnt. Gick ut med jyckarna. Åt goda saker. Tittade på TV. Jag tog ett bad.
En morgonpromenad
Goda godsaker
En Bookmaker Toast
En annan morgonpromenad
Sista veckan i november hade vi mycket att göra. Vi köpte födelsedagspresenter till Systerdottern och vi hämtade paketer på posten och vi skrev listor över saker som ska hinnas med innan jul och vi jobbade och jag började på årets julspellista och jag började på 24 Days of Christmas, för naturligtvis ska min man få 24 låtar att njuta av i december i år igen. På jobbet julpyntades det, men jag vägrade sätta upp stjärnorna i mitt rum förrän på fredagen. Men på fredagen städade jag mitt rum och tog fram stjärnor och jobbade en stund och på väg till bussen köpte jag en julklapp till min man. Och när jag kom hem jobbade jag lite till. Och sen kom min man hem och vi åt lite förtugg innan biffen och klyrran och sen tog november slut. 
Vi åt ostfondue
En morgon var det frost
Han som tog betalt på Espresso House hävade att 44 plus 44 blev 132. Jag hävdade att det endast blev 88. Jag fick rätt till slut... 
I stan julpyntas det
Typ nästan is på kanalen
Julfint hos Blomsterpigan
Min man gav mig en julkalender!
Vi åt hamburgare
Vi tog fram julpyntet
Jag städade i fönsterkarmen på jobbet och ställde fram stjärnorna som inte syns bakom växterna
Julen 2018 är påbörjad

Inga kommentarer: