torsdag, oktober 04, 2018

Sista veckan i september

Sista veckan i september var det äntligen lön! Och jag köpte hårprodukter för alla mina pengar. Åtminstone kändes det så...  Jag köpte mig även två par byxor. Jag! Byxor! Helt otroligt, men de är så jäkla sköna och snygga och jag vill aldrig ha på mig något annat. Fast det har jag såklart. På mig något annat...
Trädgården såg fortfarande fantastisk ut
Smultronen växer på
Dylan poserade. Han kallar sin pose "bekymrad
På jobbet var det mycket. Mycket nytt, vilket innebär att jag blir trött i huvudet mycket fortare. Men det är roligt nästan hela tiden. Kanske inte så roligt när jag vaknar mitt i natten och nojar över momsrapporter och lönebokningar och annat jag inte har full koll på (än). Men annars är det roligt att låta hjärnan jobba lite och inte bara köra på rutin.
Jag funderade på att köpa en bukett blommor, men blev snål
Att jag hade så mycket att göra innebar att jag var tidig på jobbet mest hela tiden. På fredagen var jag där redan tjugo över sju. Och jobbade som satan för att jag skulle kunna gå hem i tid till fredagsbadet.  Fredagsbadet ja, vilken härlig vana jag skapat mig där alltså. Älskar mina två timmar i badet. Med ett glas bubbel eller två, något bra att titta på eller kanske bara bra musik och mina egna tankar.

När jag gick hem från jobbet på fredagen fick jag spänningshuvudvärk. Som fan! Jag försökte bota mig med treo/cola/kaffe/ett glas vin när jag kom hem. Det hjälpte inte. Inte ens fredagsbadet hjälpte. Och spänningshuvudvärken höll i sig i stort sett hela helgen.
Dylan poserade villigt igen
Han är så bra på att posera när han är på humör
Sen blev han trött och somnade 
Dixie ville inte vara med på fotoskjutet
Fredagsförtugget bestod av burrata och parmaskinka
Min man kom hem med hortensior. Älskar hortensior
På lördagen åkte vi ut för att hitta ett litet skåp till matrummet. Vi hittade ett vi kanske kunde tänka oss, men behövde tänka över saken lite till och på söndagseftermiddagen då vi bestämt oss för att det skulle kunna funka, åkte min man för att köpa det. Precis när han kom var det någon annan som köpte det. Så jag hittade ett annat på Blocket som får funka tills vi hittar det rätta.

Lampan i hallen funkar inte sen ommålningen, eller om det var innan dess den slutade funka? I vilket fall som helst är det mörkt om kvällarna och jag ser inte när jag går i trappan och eftersom jag har trillat och stukat foten där mer än en gång, vågar jag inte gå i trappan när det är mörkt. Och elektrikern har inte hört av sig och vi varken orkar eller hinner att jaga, så vi har löst det genom att sätta upp en ljusslinga i fönstret.
I trappan
Dixie och jag var ute och gick. Hon gjorde konstiga miner
Fast sen blev hon söt igen
Vi sålde även tre cd-hyllor på Blocket. Trodde ingen skulle vilja ha dem, men tre hundra fick vi och det är ju inte fy skam.

Ja och sen var den veckan slut och det blev måndag och oktober. Bästa månaden!

Inga kommentarer: