söndag, oktober 21, 2018

Födelsedagsveckan

Måndagen tillbringade jag såklart på jobbet med att jobba hårt. Och när jag kom hem var min man och jyckarna och handlade så jag var alldeles ensam hemma. Det händer inte så ofta, så jag gick omkring och njöt och tog ett glas vin och Moster Annika ringde och sjöng för mig och jag sa att det var fel dag. Hon brukar alltid komma ihåg rätt dag så vi fattade ingenting någon av oss... Vi pratade en stund, min man och jyckarna kom hem, han lagade middag, jag kollade på tv, vi åt pasta med citronsås och fastnade framför Dancin Queen på Netflix. En realitysåpa på Netflix med Justin Johnson/Alyssa Edwards och vi kunde inte slita oss utan satt uppe nästan till tolv.
Mmm... Pastan med citronsås
Och på tisdagen var det äntligen min födelsedag! Och min man kom med förfrukost och champagne och presenter och jag packade upp en kruka och en parfym och en affisch och ljusstake och åt och drack och när jag var klar gick jag ner för att börja jobba och min man stod i köket och lagade ägg benedict. Och sen åt vi och jag älskar verkligen ägg benedict! Älskar I tell you!
Förfrukost med champagne
Förfrukost, champagne och presenter!
När jag kom ner stod en bukett blommor och väntade på mig
Så fin!
Jag trodde krukan jag önskade mig var en normalstor kruka, men tydligen var den en golvkruka. Fint blev det i alla fall med en palm i och jag är sjukt nöjd!
Frukosten
Frukosten!!!
Dixie höll mig sällskap när jag jobbade
Jag jobbade på, min man lagade risotto med pilgrimsmusslor och nångång efter lunch slutade jag för dagen. Och var helt slut. Jag ville bara sova en stund. Så det gjorde jag. Och sen var det dags att gå och duscha och göra sig vacker inför kvällens fortsatta födelsedagsfirande.
Blekt men sjukt gott!
Vi tog bussen ner på stan och gick till Bastard där vi njöt av världens godaste skinka på en charkbricka. Alltså världens godaste skinka! Den bara smälte i munnen! Sen åt vi pizza, med ost och honung och kastanjer, fantastiskt mört grillat lamm och en bit bröd med smält skinka och sardeller. Sen var vi mätta. Och gick vidare till ginbaren för att dricka gin & tonic. Och det var så roligt att vara ute med min man och vi insåg att vi är ute tillsammans alldeles för sällan.
Väntar på bussen
Menyn

Skinkan! Mmm... Mouthgasm!!!
Pizzan, lammet, sardellmackan
Gin & Tonic
Första GT:n blandade bartendern till, olika gin och olika smak på tonicen och jag kommer inte ihåg något alls. Mer än sloe gin.
Jag drack
Min man var också där
Baren var tom. Men inte så länge. 
Tanqueray & Tonic
Och när vi druckit två gin & tonic var kände vi att det var dags att ta en taxi hem för att se ett par avsnitt av Dancing Queen innan vi gick och la oss.
Fontänen på Stortorget var fin
Det var natt i kanalen
På onsdagen var det jobb igen och jag var så trött att inte visste vart jag skulle ta vägen. Helst av allt ville jag gå hem och lägga mig, men jag härdade ut och jobbade på ända till fem.

På torsdagen tog min man och jag bussen till jobbet tillsammans och jag jobbade hårt tills klockan blev fyra och det blev dags att gå till frisören. Och han blev så bekymrad över mitt nackhår som är så slitet och nu är jag också bekymrad över det och tänker inte på annat. Men jag köpte serum och håller tummarna att det hjälper. Och han klippte av topparna på längderna så de inte är uppklippta mer och jag vet knappt hur jag ska styla det längre.

Och på fredagen jobbade jag halvdag hemma och städade och plockade undan och tog ett bad och kände mig helt lugn inför lördagens födelsedagsfirande.

Inga kommentarer: