torsdag, september 27, 2018

September och ny telefon

Den tredje veckan i september invigdes med att jobba. Såklart. Och med att uppdatera phonen till senaste iOS. Och det var fortfarande varmt och skönt så en kväll satt vi ute och rökte cigarr och drack rom. Bara att passa på så länge det går liksom... Min man åkte till Stockholm i två dagar, jag jobbade hemifrån med jyckarna. Min man kom hem, jag tog ett långt bad, vi firade med biff och sen blev det fredag och det firade jag med att sluta tidigt för att gå och köpa ny telefon. Och när jag kom hem med telefonen gjorde jag en unpacking video och skickade till min man. Sen tillbringade jag resten av eftermiddagen och kvällen med att leka med nya phonen och ta massor med selfies.
Cigarrväder!
Dylan och jag gick på Spille
Peeping Dylan 
Dixie och jag tog selfies
På lördagen bestämde vi oss för att åka på utflykt. Så efter frukosten och diverse bestyr, stoppade vi in jyckarna i bilen och styrde mot Häckeberga där vi aldrig varit. Det blåste som fan, men vi lät inte det stoppa oss. Vi promenerade raskt iväg in i skogen och ignorerade att det lät som om granarna skulle knäckas. Men sen började det att regna och jag hade bara en kofta, så vi vände. Men det blev säkert en timmes promenad i alla fall. Jag hade tänkt fota massor med nya telefonen, men jyckarna vägrade att posera och det fanns inget annat än träd att fota. Så det blev inte så mycket. Mer än ett par selfies såklart...
Jag hamnade lite efter som vanligt...
Svindel!
Dylan fick bestämma vart vi skulle gå
Jättemånga träd i skogen...
... och en stubbe
Jag försökte få ihop en gruppbild. Det gick sådär...
Men denna blev bra!
Dixie körde solo
När vi kom hem satte vi oss och tittade lite på iZombie och åt lite ost och salami och drack lite vin och sen lagade min man middag och vi kollade på mer iZombie och sen gick vi och la oss.

På söndagen var det utställning i Röstånga, men vi orkade inte. Vi orkade verkligen inte. Så vi stannade hemma. Jag hade sjukt dåligt samvete först, men kände att det var det rätta eftersom vi inte haft en hel helg tillsammans på hur länge som helst. Med spår och kräftskivor och Stockholmsresor och födelsedagar och whatnot... Men bara för att vi stannade hemma, satt vi inte sysslolösa. Vi tog tag i att rensa i källaren och hittade lådor med saker vi inte sett på tjugo år. Och vi rensade och sorterade och åkte till återvinningen med allt vi inte ville ha. Så jäkla skönt! Och ännu skönare ska det bli när vi säljer allt som går att sälja. Och helgen avslutade vi med att äta ankbröst, trattkantarellsås och sötpotatispommes.
I trädgården blev det höst

Inga kommentarer: