söndag, november 05, 2017

Ett foto i timmen

Innan Katta gick från jobbet i torsdags informerade hon mig om att det EFIT igår. Och för ovanlighetens skull kom jag ihåg det igår när jag vaknade. Och sen kom jag ihåg det varje timme. Hela dan. Och i slutet av dan när jag skulle skriva mitt inlägg och gick in på EFIT-sidan såg jag att det inte var förrän nästa lördag. Men eftersom jag nu kom ihåg det så kör jag!
Min lördag började 4.35 då klockan ringde. Okristligt tidigt om ni frågar mig... Sovit dåligt hade jag gjort dessutom. Men det var inget att göra något åt. Bara att stiga upp och göra sig i ordning. 
Runt halv sex hade jag klätt på mig, sminkat mig och såg ganska respektabel ut. Och när jag kom ner i köket var jyckarna vakna och sugna på frukost.
Halv sju satt vi i bilen och jag hade satt på rumpvärmen och en bra låtlista.
Runt halv åtta var vi fortfarande på väg, min man körde och jag var hans muntra side-kick.
Halv nio var vi framme i Växjö och letade genast upp ett kondis för att köpa lite frukost
Runt halv tio var Dylan taggad över att vara på utställning och hade hunnit med att hälsa både på andra människor och jyckar. Buren ville han inte vara i eftersom han är så rädd att missa något kul... Dixie låg i bilen och sov. 
Runt halv elva sa jag hej till Dixies brorsa, Xanto
Runt halv tolv började det närma sig Ridgebackarnas tur
Och runt halv ett var det äntligen dags för min man och Dylan att visa upp sig i ringen. Dylan var jätteduktig, duktigare än vanligt faktiskt, och blev 2:a med excellent.
Att han fick excellent blev han tydligen väldigt exalterad över... 
Runt halv två gick min man iväg och köpte lunch och jag fotade Yakira
Runt halv tre kände vi oss klara med dagen och sa hejdå till de andra som var där och pratade om vilken utställning vi skulle ses på nästa gång...
Runt halv fyra satt vi i bilen och min latte var nästan slut
Runt halv fem spelades vår låt och jag hade skruvat ner rumpvärmen lite...
Halv sex var vi hemma och jag stod nyduschad i köket och hade påbörjat kvällens middag. Vinet var upphällt och nä, inte extremt stora glas, bara en halvflaska... 
Runt halv sju var aiolin och potatisen klara och dags för min man att steka kantareller och älgbiff
Runt halv åtta var maten uppäten och en ny flaska vin påbörjad
Runt halv nio hade Dylan däckat i fåtöljen med en orm i munnen. En stund senare däckade jag i soffan framför Zumbo's Just Desserts

Inga kommentarer: