lördag, september 16, 2017

Jeans On

I söndags gick jag och la mig med hår som ännu inte hunnit torka. Det fick jag ångra bittert i måndags. Jag såg rent ut sagt för djävlig ut i håret när jag vaknade. Jag kan faktiskt inte nog betona hur jävligt mitt hår var. Så jag fick ta i med hårdhandskarna och lockade och lockade och borstade och oljade och saltsprejade och sen var jag faktiskt tillräckligt snygg för att ta mig till jobbet. Dylan var med mig och han var ungefär lika trött som jag efter helgens bravader, men tillsammans kämpade vi oss genom dagen.

I tisdags hämtade min man mig efter jobbet och vi åkte till Ikea där jag ville köpa en bricka, men den var naturligtvis slut. Eftersom allt jag vill ha på Ikea nuförtiden är slut. Så vi åkte till MediaMarkt och lyssnade på en högtalare och sen åkte vi hem.

I onsdags beställde jag högtalaren vi bestämt oss för. Och efter jobbet åkte vi till Coop för att handla till pajen jag, i ett svagt ögonblick, lovat att laga till fredagens kräftskiva. Och så passade jag på att köpa mig ännu ett par jeans. Ett par svarta den här gången. Jag har ju fått för mig att jag ska börja ha jeans och köpte blå för ett par veckor sen. Flera gånger har jag försökt att ta på mig dem innan jag ska gå till jobbet, men jag ser tämligen ordinär ut och det funkar inte för mig, så jag har fått byta till kjol eller klänning. De funkar fint när jag ska gå ut med jyckarna eller vara privat, men just inte på jobbet. Men så köpte jag mig ett par svarta. Och ja, de verkar funka. Än så länge...

I torsdags hade jag svarta jeans på jobbet och kände mig faktiskt snygg. Och på lunchen gick jag och gjorde naglar. Jag hade tänkt hitta på något kul, men fick beslutsångest och gjorde bara vanliga naturliga. Som jag egentligen tyckte var lite väl korta... Men snart är det dags att göra nya igen och då tänkte jag vara lite wild 'n' crazy och slå på stort med rött, svart, leopard och långt. Vi får väl se hur jag tänker om det när det är dags... När jag kom hem från jobbet åkte min man iväg med jyckarna och jag gjorde en Västerbottenspaj. Som aldrig verkade bli klar. Så jag filmade den och skickade till Modern och Syrran för att få deras input. Min man kom hem, pajen blev klar, vi låtsades att det var fredag och åt biff och klyftisar och aioli.

Inga kommentarer: