lördag, september 09, 2017

Det blev september och håret var platt

En dag var himlen alldeles svart när jag gick till jobbet
I tisdags slutade jag tidigt och gick och klippte mig. Ganska mycket klippt blev jag. Och slingad och tonad och plattad och lockad. Och när jag plattas hos frisören blir mitt hår väldigt platt. Väldigt platt. Jag kan inte nog betona hur platt det blir... Jag var väldigt snygg i håret när jag gick därifrån, snygg och nöjd, men på kvällen hade lockarna försvunnit och håret var mest platt. Väldigt platt.
En dag var kanalen nästan alldeles blank när jag gick till jobbet
I onsdags åkte min man till Stockholm och jag jobbade hemifrån. Och jag började dagen med att gå ut med jyckarna och männen putsade huset och jag jobbade på och störde mig på hur platt mitt hår var. Så när jag jobbat klart gick jag upp och lockade håret. Det gick sådär eftersom håret var så platt. Och sen var det dags att rasta jyckar och naturligtvis regnade det, så de få lockar jag hade lyckats få till försvann. Tyvärr försvann inte det platta. Min man kom hem från Stockholm och hade med sig gyrostallrik eftersom jag inte kunde laga någon middag på grund av platt hår...
Delar av huset ligger i rabatten

I torsdags gick jag och mitt platta hår till jobbet och hade sushi till lunch och jobbade tills vi gick hem. Och till middag hade vi lammfilé och vitkålsgratäng.
I fredags jobbade jag hemifrån halva dan och orkade inte bry mig om hur jag såg ut i håret. Andra halvan var jag ledig och la till foto i Bilder och tog bort dubbletter från Bilder och sen tog jag ett långt bad utan inpackning, men med champagne och bra musik. Och när min man kom hem satte vi oss i trädgården och rökte cigarr och drack vin och åt förtugg. Och sen blev det biff och klyftisar till middag.
Jag gick ut med jyckarna
Lilla fina Dixie
Fredagsmys i trädgården
Jag börjar vänja mig vid att huset och trädgården ser ut såhär...

Inga kommentarer: