måndag, augusti 28, 2017

Sena kvällar, huvudvärk och inredning

Nu har tiden gått sådär fort igen. Så fort att jag inte hinner med... Jag hinner inte blogga, jag hinner inte tänka, jag påbörjar projekt, men hinner inte avsluta... Mitt senaste projekt är att städa bland mina bilder. Jag håller på att lägga in foto för 2006 och det var verkligen inte mitt år om man säger så... Fast jag har bara gjort till och med mars... Kanske blir det bättre...???
Fåglarna har börjat öva inför flytten

Förra lördagen firade vi Becka. Jyckarna satt i bilen hela kvällen och hela natten för vi åkte inte hem förrän strax innan fyra på morgonen. Jag har väldigt dåligt samvete för det. Inte för att jyckarna satt i bilen, det verkar inte ha gått någon nöd på dem, utan för Beckas skull. Jag förstår verkligen inte vart tiden tog vägen? Och jag som brukar somna strax efter tio varje kväll, vare sig det är en fredag eller måndag...? Men det var en mycket trevlig kväll med god mat och mycket prat och mycket musik.
Jag var hos Becka
Vi fick en fantastiskt god fördrink på vattenmelon och gin
Katta svepte sin direkt
Vi bjöds på kräftor Louisiana style
Mmm... Gott!
Till efterrätt fick vi Key Lime Pie. Älskar Key Lime Pie!
Min man var också där
På söndagen jobbade min man i trädgården medan jag pysslade med mina bilder. Och på eftermiddagen sken solen så vi satt i uterummet och rökte cigarr och drack lite vin och lyssnade på musik.

I måndags jobbade jag och på lunchen handlade vi till årets kräftskiva och jag passade på att köpa en present till min man. Vi åt sushi till lunch och när jag kom hem satte jag mig i trädgården en stund.

I tisdags vaknade jag och hade ont i huvudet. För ont för att gå till jobbet, så jag stannade hemma. Halva dagen tillbringade jag i sängen och andra halvan i soffan med jyckarna eftersom min man var på jobbet. Jag slötittade på Halt and Catch Fire och beställde stolar på Åhléns. När min man kom hem lyxade vi till det med ostfondue.
Jag inredningssurfade och såg någon som hade en trumpet som dekoration. Så jag frågade min man om vi kunde ha hans som dekoration. Det kunde vi
Natt till onsdags sov jag dåligt och vaknade två gånger på grund av halsbränna. Förmodligen kombon treo/lakrits/ostfondue jag livnärde mig på dagen innan... Vi hade besök från Stockholmskontoret och gick därför ut och åt en gemensam lunch på BeeBar. Sen gick jag och köpte bröllopspresenten till min man. När jag jobbat klart tog jag bussen hem tillsammans med min man och jag fick ont i magen.  Det botade vi med att ha biff och aioli till middag.

I torsdags åkte min man till Stockholm tidigt och jag jobbade hemifrån med jyckarna som sällskap. Halv sex orkade jag inte längre, så då gick jag ut med jyckarna en sväng innan jag satte mig i trädgården och började planera helgens firande. Och sen gick jag in och lagade mat, åt min mat, gick ut med jyckarna igen, pratade med min man och tillsammans fortsatte vi planerandet. Sen sov jag.

I fredags vaknade jag tidigt och var lite stressad över allt som skulle göras, så jag började jobba redan kvart över sex. Och samtidigt som jag jobbade, lät jag dammsugaren jobba. Strax innan elva levererades stolarna och Dylan stod i köket och skällde, förmodligen trodde han att någon höll på att kidnappa mig... Halv ett kände jag mig klar med jobbet, så jag koncentrerade mig på hemmet. Jag dammade och plockade undan och vattnade och när min man kom hem vid två, var hemmet alldeles respektabelt. Han åkte iväg och handlade, jag packade in presenter och tog sen ett långt härligt fredagsbad. När min man kom hem grävde han upp pioner och lavendel runtom huset och jag dukade fram parmaskinka, salami, vin och cigarrer. Och sen satt vi ute tills klockan blev mycket och vi åt inte middag förrän klockan var tio...
Vi invigde de nya härliga stolarna när vi hade vårt fredagsmys i trädgården

Inga kommentarer: