fredag, augusti 11, 2017

Lördag, söndag och måndag...

I lördags orkade jag inte göra något alls. Medan min man lekte trädgårdsmästare, låg jag i soffan och lyssnade på en bok och spelade spel. Och framåt eftermiddagen sken solen och jag pallrade mig ut. Vi rökte cigarr och drack vin och åt rostbiff och salami och Dixie tog rostbiffen. Och jag facetimeade med Syrran och fick en rundtur i hennes nya lägenhet. Vi grillade lammfilé och såg Bad Moms innan vi gick och la oss.
Vi har en solros!
I söndags kläckte min man den goda idén att vi skulle åka till Köpenhamn och fånga sällsynta Pokémons. Så det gjorde vi. Vi tog tåget till Huvudbangården och promenerade sen till Fisketorvet där vi gick en sväng, fångade lite pokisar, åt lite lunch (pizza som var degig i mitten) och åkte hem. Och när vi kom hem satte vi oss i trädgården med jyckarna och sen åt vi biff och aioli och såg Trading Places. Den kan man kalla en riktig klassiker!
Köpenhamn
Det var väldigt fint i hamnen, men finare på riktigt än på bild
Spår!
I måndags jobbade min man hemifrån och jag jobbade på jobbet. Och när jag slutade hämtade min man mig eftersom jag kände ett enormt behov av Ikea. Och på Ikea köpte jag bara sånt jag ville ha och inte behöver. För jag behövde köpa sånt jag inte behöver. Som till exempel en glaskupa där jag kunde sätta en liten prydnadshund... Vi åt hamburgare till middag och sen roade vi oss med ett par avsnitt Big Bang.
Prydnadshunden i kupan
Palettbladen trivs där ute, men snart flyttar de in

Inga kommentarer: