onsdag, augusti 02, 2017

Augusti

Och nu är det augusti. Och jag är tillbaks på jobbet. Och allt är precis som vanligt. Det känns som evigheter sen jag hade semester och kunde såsa runt dagarna i ända. Nu har jag tider att passa och en hjärna jag måste vänja vid att tänka igen.
Jag älskar vår vita lavendel! Man kan inte ha för mycket lavendel!

I måndags började vi lätt. Dylan var med mig och Dixie var med min man. Och fyra orkade inte Dylan och jag mer, så då gick vi till bilen och väntade på de andra. Vi behövde inte vänta så länge eftersom de andra inte heller orkade så länge. På vägen hem hämtade vi ett paket på Kicks och när vi kom hem gjorde jag var sin Aperol Spritz och vi satte oss i trädgården och pustade ut efter första arbetsdagen. Sen gjorde vi lax i ugn med vitvinssås på rosébubbel, vilket blev hur bra som helst.
Aperol Spritz! Fina grejor!
Mmm... Lax med rosébubbelsås! Ser inte mycket ut för världen, men gott som attan var det!
Igår jobbade min man halva dagen på jobbet och andra halvan i hemmet. Vi ska göra så nu. Turas om att jobba halvdag på jobbet. För att Dylan ska vänja sig vid att vara hemma lite mer. Så vi inte behöver köra bil varje dag. Vi borde egentligen vänja Dylan vid att åka buss också, men jag blir trött och matt bara jag tänker på det...

Jag jobbade till halv fem och satte mig sen i trädgården med alla mina tekniska prylar och satt där tills det började att ösregna. Vilket ungefär sammanföll med att middagen var klar. Wallenbergare på kalkon blev det. Och senaste avsnittet av Game of Thrones.

Idag jobbade min man hemma och jag tog bussen till jobbet och promenerade med en latte genom stan och jobbade effektivt fast ändå inte. Nu när jag är tillbaka från semestern borde jag verkligen ta chansen att göra allt som kommer in meddetsamma, men icke sa Nicke. Jag hittar andra projekt att ta tag i. Som inte rör kundfakturering, för det är kundfaktureringen jag fortfarande inte är bekväm med. Trots att vi varit ifrån varandra rätt länge nu... Nåja, jag har ju bara jobbat i tre dagar, så det kanske ändrar sig...? Vår sommarvikarie som jag hyste såna förhoppningar inför, verkar mest vara en strulpelle som har svårt att passa tider... Apropå tider, har jag 72 komptimmar så jag tänker försöka jobba halvdag hemifrån varje fredag hela hösten. Good times!

Min man är och spårar med Dixie, Dylan och jag har utställningstränat i trädgården. Det börjar bli dags för mig att gå in och börja på potatisen. Kanske ser vi ett avsnitt Ozark ikväll? Eller så blir det The Big Bang Theory för hela slanten?

I morgon åker vi till Göteborg!

Inga kommentarer: