torsdag, juni 22, 2017

TGIT!!!

Åh, det är torsdagfredag och jag är nästan ensam på kontoret. Jag spelar märkliga åttiotalshits och sjunger med för full hals. I morgon är det midsommar. Ikväll är det afterwork med tjejerna för att fira Kattas födelsedag och igår klippte jag mig.

Jag hade en ny frisör eftersom alla andra jag är nöjd med envisas med att sluta. Men jag är mycket nöjd med min nye måste jag säga. Jag var så trött på mitt alldeles för långa hår och var beredd att klippa det kort. Typ. Men han bara rättade till det där bak och klippte knappt alls på resten och nu är det helt perfekt. Eller kommer att bli när jag får styr på det, för just nu är det frisörmjukt. Trots att jag fyllt det med saltvattenspray. Och färgen sen! Jag är nästan gråhårig. På ett bra vis. Han kämpade med att få bort alla gula och varma toner och lyckades nästan. Han fick mig att köpa en inpackning som skulle hjälpa till med det också. Och nästa gång skulle han nog få bort resten. Så skönt! För jag trivs verkligen inte när håret är för varmt! I färgen. Och en annan grej jag blev nöjd med vid gårdagens frisörbesök; han sprayade inte en halvflaska med hårspray i håret!

Och tre timmar senare var jag klar och min man kom och hämtade mig och vi lyxade till det med biff och aioli och sen somnade jag i soffan.

Inatt har jag haft galet ont i huvudet och har det fortfarande. Kurerar mig nu med islatte och treo.

Och nu måste jag verkligen lägga på ett kol! Massor att göra och så lite tid!

TGIT!!!

Inga kommentarer: