tisdag, maj 09, 2017

Insomnia (67/100)

Det känns som om jag inte sovit alls inatt. Dixie har legat och slickat sig halva natten och är det något ljud jag hatar så är det när Dixie slickar sig... Lite för nära har hon också legat. Dylan också. Har legat nära alltså. Och han verkade inte sova alls. Han låg på helspänn vilket innebar att jag också låg på helspänn. Dessutom hade jag så jäkla ont i en tå att jag inte kunde tänka på något annat.

Tjugo över fem behövde jag gå på toaletten och då passade naturligtvis Dylan på att stiga upp. Så jag tvingade upp Dixie också och när Dylan fått gå en sväng i trädgården, stängde jag in dem i köket och gick upp för att sova ett par timmar till. Innan jag jag kröp ner i sängen inspekterade jag min ömma tå och konstaterade att det var en blåsa under tån som gjorde ont. Så jag gjorde det enda rätta, jag tog hål på blåsan. Sen gjorde det inte alls lika ont.

Naturligtvis var jag alldeles för pigg för att somna om, så jag låg och löste korsord och lyssnade på en bok i typ två timmar innan jag äntligen slumrade till. Och vaknade tjugo minuter senare...

Inatt planerar jag att sova själv.
Så här söta var de när jag slutligen steg upp...

Inga kommentarer: