torsdag, april 13, 2017

TGIT (44/100)

Denna stackars Pilea (Elefantöra) har det inte lätt... Idag blev han omkullviftad av Dylans svans för femtioelfte gången ungefär... Men han kämpar på och levererar bebisar på löpande band.
Åh, torsdagfredag! Och jag är ledig i dagarna sex! Och idag var en halvdag!

Jag var galet effektiv i morse och sprang till bussen och hann köpa frukostfralla och en latte på centralen och gå genom stan och ändå vara på jobbet strax efter åtta! Och jäklar vad effektiv jag var! Hela den här veckan har genomsyrats av min effektivitet. Inget jag är direkt van vid numera... Naturligtvis blev jag inte klar med allt jag hade tänkt mig, men hoppas innerligt att den här effektiviteten håller i sig. Nästa vecka och nästa och nästa...

Som sagt: det var bara halvdag och när jag slutat för halvdagen, köpte jag mig en klänning och sushi till mig och min man. Alltså sushin var till mig och min man. Klänningen var bara till mig...

Vi åt sushin, snabbplanerade påsken och min man åkte och handlade, jag tänkte städa. Jag städade inte. Jag låg i soffan och lyssnade på min bok.

När min man kom hem gick vi ut med jyckarna och sen lagade min man mat medan jag såg 13 Reasons Why. Och nu har vi ätit Biff Rydberg och ser Riverdale.
Mmm... Rydberg!

Inga kommentarer: