torsdag, april 06, 2017

TGIT!!! (37/100)

Tänk att för en vecka sen strosade jag runt i ett varmt London. Och satt på uteserveringar och drack vin. Ganska svårt att tänka sig idag när det är grått och mulet och regnar.

Det där inlägget med bilder från London kommer snart. Jag har fört över alla bilder till datorn. Och gjort första urvalet. Jag hade tänkt hinna redigera, göra andra urvalet och blogga upp dem ikväll. Inser nu att det inte kommer att ske. Jag har så jäkla ont i nacken och måste snart ge upp datorn för idag. I morgon har jag däremot bestämt mig för att de ska bloggas upp.

I morgon är jag ledig eftersom det är mitt nya. Att vara ledig fredagar. De fredagar som lämpar sig i alla fall. I morgon lämpar sig egentligen inte, men det bryr jag mig inte om på grund av alldeles för ont i nacke och axlar just nu. Och jisses vad jag gnäller om att jag har ont. Tråkig läsning, men ändå skönt att påminnas om ibland. Att det gör ont. Och att det blir bättre. För bättre är jag säker på att det kommer att bli. Jag var ju hos naprapaten i tisdags och har ett nytt besök inbokat efter påsk. Och sen fick jag tips om en bra sjukgymnast av en kollega, så henne ska jag också testa. Hon var tydligen bra på nackar och axlar. Och så det här med att jag är ledig en dag i veckan. Jag ska passa på att röra mig dessa dagar. I morgon har jag planerat in långrundor med jyckarna och sen ska jag ta och städa eftersom huset ser katastrofalt ut. Så det blir nog bra.

Min man är hemma igen och jag är så glad att slippa ta allt ansvar. Så skönt att han just nu står i köket och lagar middag till oss. Lite orättvist dock att jyckarna ligger och sover som små kattungar medan han lagar. När jag lagar middag, hjälper de till. Dylan vågar förresten ligga i den hårda plastkorgen nu. Han har ju inte mycket till val eftersom han förstört två biabäddar...

Igår bytte jag till sommartäcke. Det var på tiden! Så skönt jag sov! Fast att jag sov bra kanske mer berodde på att jag hade min man bredvid mig...?

Jag kollar ju på The Affair och de har sex i tid och otid ( i tid och otid I tell ya!) och jag vill inte ens fundera på vad grannarna tror att jag tittar på...
Denne drömmige killen var med mig på jobbet idag

Inga kommentarer: