onsdag, april 05, 2017

Jag sov inte... (36/100)

Att ta sällskap av två hundar inatt var inte en av mina bättre idéer... Fy fan, så dåligt jag har sovit! Visst är Dixie och Dylan gulliga och söta och rara, men de trängs utav bara helvete! De har sparkats och knuffats och Dylan steg upp i tid och otid och jag fick natta honom igen och jag fick knappt plats i sängen, en gång höll jag på att trilla ner. Och inte hjälpte det att jag hade så sjukt ont i nacken och inget sätt var skönt att ligga på Klockan fem var jag rädd att Dylan inte ville gå och lägga sig igen och jag såg framför mig hur jag fick gå upp och börja jobba. Men han somnade till slut. Halv sju ringde min klocka och då visste jag att det inte ens var lönt att försöka. Då visste han ju att det var dags. Så vi steg upp.

Vi började med att gå en sväng i trädgården och fota och sen gjorde jag kaffe och mjölken rann över i hela köket och jag kände mig jäkligt hopplös...
Rabarbern börjar växa ur sitt fängelse
Dylan och blommorna
Och jag jobbade och jobbade och hade så sjukt ont i nacke och axlar och hade avbrott för att göra övningar och sen kändes det bättre en liten stund och sen kom värken tillbaka. Men när jag var ute med jyckarna kändes det bra och jag kom fram till att jag borde stå och jobba mer. Så det ska jag göra.
Den där Dylan alltså... Jag är sjukt trött på att köket ser ut som ett bombnedslag. Tur att han är söt i alla fall...
Längre än till tre orkade jag inte jobba, så resten av eftermiddagen tittade jag på The Affair och sen gick jag ut med jyckarna. Och blev hungrig och lagade gnocchi med grönkål och det gick ju sådär... Tre stekjärn tog det och vi har numera grönkål över hela köket. Men det blev rätt gott ändå. Och en portion står och väntar på min man som är på väg hem.
Vitsipporna blommar!
Rhododendronen blommar!
Vi glömde våra flamingos ute över vintern och näbbarna har börjat flagna... 
Grönkålen
Och min grönkålsrätt. Som ser mycket proffsigare ut på bild än i verkligheten... 

Inga kommentarer: