fredag, mars 24, 2017

TGIF!!! (24/100)

Åh! Äntligen fredag! Och lön! Älskar att få lön! Och fredagar såklart!

Jag hade tänkt vara på jobbet tidigt i morse, men jag missade två bussar och den tredje var sen. Så i stället för att vara tidigt, var jag ganska sen. Men jag orkade inte bry mig. Jag hoppade ändå av på centralen och köpte en bulle till mina ägg och ett bröd till helgfrukosten och en latte och sen promenerade jag genom stan och var på jobbet ungefär klockan nio.

Tiden flög iväg och jag hann verkligen inte med allt jag tänkt mig, men Katta och jag var på Willys och handlade till kontoret och vi åt sushi till lunch och klockan tre packade jag ihop och gick genom stan för att handla kvällens förtugg.

Och solen sken och folk satt på uteserveringen och stan var full och vädret var helt underbart och helt overkligt. Och när jag kom hem dukade vi upp i trädgården och satte oss med var sin cigarr och lite vin och lite ost och njöt.
Jyckarna var också ute. Och uppförde sig. Typ. Dylan gjorde en egen agilitybana som innebar att han tog sats över halva gräsmattan och for upp över pallkragarna och hoppade ner och tog sats över halva gräsmattan igen och for upp över pallkragarna och ner. Om och om och om igen körde han den rundan. Dixie tittade på.
Jag har ont i axlarna, dricker kokosloka, som tydligen är tillbaka, tittar på The Affair och fantiserar om vårt nya badrum. Min man steker hamburgare.

Inga kommentarer: