fredag, mars 10, 2017

TGIF!!! (10/100)

Åh! Äntligen fredag! Och ska vi gissa att jag somnar i soffan vid nio?
Tänk att min höstkruka fortfarande lever. Typ... Ljungen är ju död sen länge...
Jag började min dag med ett besök hos tandläkaren. Redan klockan åtta var jag där, alldeles för tidigt om ni frågar mig... Rädd och nervös var jag, nästan så jag trodde jag skulle börja gråta, men jag gjorde det inte. Jag fick en rejäl bedövningsspruta och kände nästan inte något alls. Nästan... Det gick ganska fort och en halvtimme senare hade jag en hel tand.

Jag ringde min man som varit på fältet med jyckarna medan jag var hos tandläkaren och han kom och hämtade mig och tillsammans köpte vi frukost innan vi körde hem och började jobba.
Älsklingstulpanerna
Fast innan vi kunde börja jobba, kämpade vi med ett förlorat internet, som vägrade komma tillbaka trots omstarter. Vi hade inte tid att hålla på att fumla med det, så vi kopplade upp våra datorer mot min mans jobbtelefon och jobbade på. Och sen knackade det på dörren och fibermannen kom och ställde frågor och vi, mest min man, svarade. En annan fiberman frågade min man om vi hade internet, det visade sig att de grävt av en kabel. Eller sladd eller vad det nu är internet bor i... Men han lagade kabeln/sladden och sen hade vi internet igen. En himla tur, för tänk om vi inte kunnat titta på tv på hela helgen?!?!

Jag jobbade på till kvart i tre och gick sen ut i trädgården och lekte med Dylan. Och tittade på trädgården som vaknar till liv, lite mer för varje dag.
Krokusarna i vårrabatten
Min lekkamrat
Nu är kvällens middag nästan klar, biff, klyftisar och aioli. Precis som vanligt... Jyckarna tuggar märgben för fulla muggar.

I helgen planerar jag att köpa nya strumpbyxor och röka en cigarr. Och så skulle jag vilja rensa i garderoben. Vi köpte plastlådor jag kan packa ner kläder jag är tveksam till. Ett bad skulle också sitta fint. Och så ska vi fira Ingrids födelsedag. Fullt upp alltså...

Inga kommentarer: