söndag, mars 26, 2017

Sista söndagen i mars (26/100)

I morse vaknade jag och hade en jävla huvudvärk. Så jag gick ner och gjorde mig en treo medan min man gjorde en repris på gårdagens frukost. Treon hjälpte inte, men vi tog ändå med jyckarna ut på en morgonrunda och jag måste nog ta och skaffa mig en nosgrimma eller nåt till den där Dylan...

Och när vi kom hem från rundan gjorde vi oss respektabla och körde till Emporia. Jag behövde nämligen nya skor att promenera London runt i. Jag hade sett ut ett par rosa, men blev tveksam och funderade sen på ett par mintgröna, men fastnade slutligen för ett par alldeles, alldeles gröna. Och när skoinköpet var klart gick vi och åt pizza. Och min huvudvärk utvecklades till en mild migrän. Och sen handlade vi till kvällens middag innan vi åkte hem.

När vi kom hem sken solen och vi satte oss i trädgården med cappuccino och cigarrer och mousserande vin och skålade in våren. Dylan skällde på alla grannar och till slut orkade vi inte lyssna på honom längre, utan stängde in honom i köket. Dixie fortsatte att hålla oss sällskap och grannarna flög runt med en drönare.
När cappen och vinet var uppsprucket och cigarrerna upprökta, gick jag in och la mig i soffan med ännu en treo och The Affair. Min man har grillat oxfilé och gjort potatissallad och nu ska vi äntligen äta.

Inga kommentarer: