söndag, mars 12, 2017

En söndag (12/100)

Jag tog ingen nattpanodil igår. När vi kom hem från Ingrid var jyckarna alldeles uppskruvade och Dylan hade börjat trasha köket, så när vi varit ute med dem satte vi oss i soffan och såg ett avsnitt Modern Family. Och jag fick för mig att jag hade hjärtklappning och vågade inte ta några tabletter för jag trodde att jag skulle dö i sömnen. Men jag sov ändå förvånansvärt gott, huvudvärken till trots. Naturligtvis hade jag fortfarande ont när jag vaknade, men jag försöker bota mig nu med en treo.

Igår var vi på Emporia. Min man köpte sig en ny iPad och jag tittade på skor. Jag tror jag har bestämt mig nu. Och eftersom solen sken och det var vår, slog jag till på en rosa vårkappa också. Och när vi kom hem satte vi oss som sagt i solen och åt macka och drack kaffe. Och rökte cigarr. Och jag ville bara fortsätta att sitta där och värmas av solen. Men vi skulle ju till Ingrid, så det var bara att gå in och duscha och göra oss vackra. Jag pallade inte tvätta håret så jag satte upp det i papiljotter medan jag sminkade mig. Älskar papiljotter! Att jag inte upptäckt storheten tidigare alltså???

Ingrid bjöd på getosttoast till förrätt och oxfilé med chorizo, grönsaker och rotfruktsgratäng till huvudrätt. Till efterrätt fick vi en fantastisk chokladtårta som jag tyvärr inte orkade äta så mycket av på grund av jättemätt. Sen dukade Ingrid fram ost och godis och chips och klockan blev tio och min man och jag tackade för oss och åkte hem. Jag hade alldeles galet ont i huvudet och var stressad över jyckarna. Det hade ju gått ganska bra för jyckarna, men jag längtar efter att de kan vara ensamma utan att man ska behöva oroa sig för att köket ska ligga i bitar... Inte för att det brukar ligga i bitar, det är mest Dylans box of fun som ligger över hela golvet, men ändå...
Min man är hos Svärmor (min) med ett sideboard. Jag sitter och tar sats för att gå upp och rensa i garderoben. Undrar om jag hinner börja innan min man är hemma igen?

Nä, det hann jag inte... Jag ringde till Syrran och babblade bort en timme med henne och sen kom mannen hem och vi åt lunch och kollade Modern Family... Men nu, nu ska vi gemensamt röja i garderoben. Och vi har bestämt att ta en veckas ledigt längre fram i vår. För att renovera hallen och garderoben. Jag har fått för mig att en blommig tapet är rätt väg att gå i hallen. Och på golvet vill jag ha en liten orientalisk matta. Hatthyllan har jag också sett ut. Egentligen borde vi ju renovera hela hallen ända upp till garderoben... Så att jag har någonstans att hänga upp alla tavlor jag införskaffar...

Inga kommentarer: