söndag, februari 05, 2017

Dylan, akuten, dimman och grillen

I fredags tog min man med jyckarna till Spille och när de var lösa och sprang och busade som galningar, lyckades Dylan riva upp insidan på låret så illa att min man fick åka in till akuten med honom. Dylan blev sövd och sydd och två och en halv timme senare var de hemma igen. Jag tror Dixie var lite orolig när de var borta, hon kunde inte koppla av, utan tittade ut genom fönstret med jämna mellanrum och när de väl kom hem blev hon som tokig när hon inte fick hälsa på Dylan direkt. Och resten av kvällen lämnade hon inte hans sida. Låg han i korgen, låg hon bredvid. Gick han upp och rörde på sig, följde hon efter. Och Dylan var alldeles groggy när han kom hem, men hans första tanke var ändå på maten som stod och väntade på honom.
Utslagen kille

Det blev en sen middag för min man och mig och därför också en sen kväll med På spåret och Grey's och jag såg fram emot att få sova. Men tji fick jag. Jag var vaken halva natten på grund av att det var varmt och trångt och Jack bråkade och typ tjugo över tre fick jag nog och blev helt vansinnig och min man fick vakna och slänga ner Jack i källaren och sen kunde jag somna om. Någorlunda i alla fall.

Vi steg upp vid åtta, kollade så att Dylans sår såg orört ut, åt frukost, gjorde oss i ordning, skrev en inköpslista, packade in jyckarna i bilen och körde till hamnen där jag fotograferade dimma och sen åkte vi till Västra hamnen där vi gick en liten sväng med jyckarna. Och på väg till Ica för att handla till kvällens middag, gick vi inom Green Matmarknad.
Sidensvansar
Dimma
Hela världen såg svartvit ut...
Eftermiddagen tillbringade jag i badet med två avsnitt Grimm och sen lagade vi Biff Rydberg eftersom vi är så fantasilösa. Och i stället för filmlördag hade vi Nashvillelördag med dubbelavsnitt.

När vi skulle gå och lägga oss ville vi ta på Dylan tratten eftersom han inte får pilla på sitt sår. Det ville inte Dylan. Så jag gick och la mig, min man nattade honom. Utan tratt. Någon gång mitt i natten (kan ha varit tidig morgon?) gick min man upp och kollade så allt var okej. Det var ganska okej, men han hade tagit av plåstret.

Idag grillar vi, jag har försökt komma på någon bra hallösning, men eftersom vi har världens minsta hall verkar det inte finnas någon lösning. Vi har anmält oss till ringträning med Dylan, vi har turats om att kolla så Dylan inte pillar på sitt sår och nu försökte vi få på honom tratten igen. Han hade den säkert på sig i 30 sekunder innan den åkte av. Och sen vägrade han ta på den igen. Så inatt ska vi försöka få upp honom för trappan så vi kan ha koll på honom i sängen. Vi får väl se hur det går...
Mmm... 

Inga kommentarer: