fredag, juni 03, 2016

TGIF!!! (95/100)

Nu har jag bestämt mig. Jag tänker köpa en ny dator. Denna jag har nu håller på att driva mig till vansinne och det vill varken min man eller jag... Vad jag behöver är en dator som startar på första försöket, som inte håller på att tänka när jag vill byta låt i iTunes, inte skorrar när jag spelar musik, som inte låser sig när jag vill byta webbsida, inte hänger sig när jag vill ladda över foto från kameran. Är det så mycket begärt? Tur att jag har min jobbdator med mig hem över helgen så vi kan lyssna på musik i morgon.
Tuscany blommar!
Tuscany och nävorna
Therese Bugnet blommar fortfarande
Stanwell Perpetual
För i morgon kommer tjejerna och bokcirklar hos mig. Och då måste vi ju lyssna på musik! För det finns ju så mycket bra! Boken har väl ingen av oss läst som vanligt... Jag var övertygad om att jag läst ut den, men hittade den i trappan i helgen. Halvfärdig... Jaja... Det är ju att vi träffas och har det roligt tillsammans en stund som räknas... 
Flädern luktar ljuvligt (inte ljufvligt för den stavningen stör mig...)
Idag är det ju fredag! Känns inte som fredag. Igår kändes det mer som fredag. Då slutade jag halv tre och gick och handlade middag och vin på väg till bussen. Och sen körde jag dagens yoga på trädäcket medan Dixie låg bredvid. Och när jag svettats klart gick vi och mötte min man som kom från Stockholm. Det var galet varmt! Högsommarvarmt! Så vi satt ute precis hela kvällen. Min man grillade fläskkarré och jag gjorde klyftisar och fetaostsås och tomatsallad. Och när maten var uppäten rökte vi cigarr och lekte med Dixie och tittade på allt som blommar i trädgården.
Min man grillar
Klematisen klättrar
Min man kom hem med en lyxig parfym som jag inte behövde men såklart blev väldigt glad för
Cigarrerna vi rökte
Daggrosen blommar
Två som inte vill umgås med mig... 
Jag trimmade bort lite vinterpäls på Dixie
Klematisen i äppelträdet blommar!
Och i morse vaknade jag strax efter fem och var alldeles stressad över jobbet och kunde inte somna om och egentligen hade vi tänkt springa en sväng men jag varken ville eller orkade. Så jag var på jobbet halv nio och jobbade och jobbade och svarade på alla mail från Mr T och när jag gick hem klockan två kändes det som om jag hade det mesta under kontroll. Jag fick faktiskt jättemånga bra saker gjorda. Så förhoppningsvis känner jag mig inte stressad över jobbet förrän på tisdag. 
Pion som nästan blommar!
Mary Rose
Pionrabatten
Den här vet jag inte vad den heter, men den är så fin och luktar så gott!
Denna har jag kvar lappen på, men orkar inte gå och titta. Fin är den i alla fall. Som ett upp och nedvänt hjärta
Blanc Double de Coubert ser inte så dubbel ut... 
Den ljusrosa nävan blommar!
Ännu en pion. Och dess skugga
När jag kom hem var det sådär galet varmt igen och min man åkte och handlade och jag putsade och fejade tills jag var våt av svett och gick ut och satte mig och stirrade in i rabatten i stället. Och nu är min man hemma och står i köket. Jag sitter ute och bloggar och lyssnar på musik. För det finns ju så mycket bra! Eller det sa jag kanske... 
Den röda, omkullblåsta, klätterrosen på framsidan
Rostvinet har nästan blommat över...

Inga kommentarer: