söndag, maj 29, 2016

Malmö Garden Show, porchetta, valpar och brunch, oh my! (90/100)

Igår besökte vi Malmö Garden Show och det var varmt och fullt med folk och blommor och jag hade huvudvärk. Men vi gick runt och tittade och fotade och inspirerades och köpte två små pelargonsticklingar och tre buntar med sparris, sjukt goda sparris för övrigt... Och sen åkte vi och handlade mat.

När vi kom hem åt vi vår lunch och jag tog en treo och eftermiddagen tillbringade vi med att grilla porchetta och pyssla i trädgården. Vi skulle satt upp uterummet, men det blev inte så. I stället städade vi undan krukor och sticklade lavendel och flyttade rudbeckior och luktade på rosorna.
Till middag åt vi vår porchetta som var jävligt god! Och sen såg vi Jurassic World.
I morse började vi dagen med frukost på övre däck och fortsatte med att titta i trädgården tills det var hög tid att åka och hämta Svärmor för att åka till Vallåkra och titta på valp. En Cairnterrier ska hon ha och de var faktiskt väldigt, väldigt söta, de små valparna. Och små, men ändå större än jag förväntat mig...
När vi tittat klart på valparna åkte vi till Stadsparkscaféet i Lund och åt brunch. Och drack vin. Och vi var inte hemma igen förrän halv fem och orkade inte påbörja något, så vi la oss i var sin solstol och drack rosé och åt jordgubbar och löste korsord och tittade i en trädgårdstidning tills det började att regna.
Och nu lagar min man tryffelpizza och jag bloggar. Och sen blir det CSI, vi hade tänkt se en film, men jag är nog för trött...

Inga kommentarer: