fredag, april 22, 2016

TGIF!!! (53/100)

Åh! Fredag!!!

Min man orkade inte träna i morse, vilket resulterade i att vi steg upp tidigt och hann med en tidig buss och jag var på jobbet redan klockan åtta. Först av alla. Och jag fredagslyxade med äggmacka, latte, sushi och chokladboll. Fast sushin till lunch och chokladbollen till efterrätt förstås... Och det gick bra att jobba. Så bra att jag jobbade ända till halv fyra, trots att jag egentligen jobbar halvdag på fredagar.

När jag kom hem från jobbet sken solen och min man hade gjort i ordning var sin liten tallrik med parma, tryffelsalami och bondost. Och valt cigarrer. Och vi gick ut och satte oss i solen och njöt. Av förtugget, cigarrerna, vinet och varandras sällskap. Dixie surade och la sig i en pallkrage tills hon blev uttråkad och störde oss. Men då kom vi på att vi ju hade märgben i frysen så hon fick ett att äta i solen. Och hon tuggade och tuggade och tuggade och så intresserad och sugen som hon var, har hon nog aldrig varit.
Fint framdukat i rökrutan
Mmm... Gott!
Dixie surade
Och tuggade... 
Och tuggade... 
Och tuggade... 
Klockan blev mycket och det blev dags att gå in och börja på kvällens middag, men först gick jag en sväng i trädgården med kameran. Och nu står min man i köket och steker lammrostbiffen till kvällens middag och jag bloggar och ser Once Upon A Time.
Rosenmandeln blommar nästan
Tulpanerna också
De bleka tulpanerna jag inte är så förtjust i blommar... 
Tulpaner på framsidan
Har vi världens senaste körsbärsträd eller?
Min man hade köpt blommor!

Inga kommentarer: