torsdag, april 14, 2016

Naprapater och chips (45/100)

Idag var jag hos naprapaten. Och innan jag gick dit sa jag till mig själv (och Katta) att det var sista gången. Och ändå gick jag därifrån med en ny tid nästa vecka. Men det känns bra. Jag ska bli hel nu. Så jäkla trött på att ha ont och vara begränsad hela tiden.

Katta och jag lunchade på BeeBar och på eftermiddagen jobbade jag hårt tills klockan blev halv fem och jag sprang till bussen och missade den. Men hoppade på en annan och min man hämtade mig på vägen och när vi kom hem lagade min man pasta med räkor och jag lekte DJ.

Efter maten blev jag galet sugen på chips. Alltså galet sugen! Jag är sällan sugen på chips, så både min man och jag kände att det var bäst att gå till Netto och handla. Så det gjorde vi. Och nu är chipsen slut och vi har sett Nashville och nu ser vi CSI och i morgon är det äntligen fredag!

Och i morse vaknade jag och trodde att klockan var sex och det kändes inte lönt att somna om, men det visade sig att klockan bara var fem, men jag somnade inte om ändå. Förrän min mans klocka ringde strax innan sex. Först tänkte jag ligga kvar i sängen en timme, men jag tog mig i kragen och gick ner och ställde mig på trampen. Och sen tvättade jag håret. För första gången sen i fredags.

Inga kommentarer: