torsdag, mars 24, 2016

TGIT!!! (24/100)

Åh, så härlig tanken på fyra lediga dagar är! Och det känns nästan som om vi varit lediga idag också. Halvdag kombinerat med att jobba hemma gör tydligen susen. Och vi steg upp som vanligt och började jobba redan klockan sju. Och kvart över elva var jag klar med utbetalningsförslaget och gick ner och duschade och gjorde mig vacker och klockan tolv hade min man jobbat klart och vi hoppade in i bilen och åkte till Emporia. På Emporia spenderade vi alldeles för mycket pengar och jag får helt ont i plånboken bara jag tänker på det. Men vi kom hem med nya kökshanddukar (nu måste vi kasta ett gäng gamla!) och fina kaffekoppar och jag köpte en ny vårkappa. Första vårkappan sen jag vet inte när... Och ost och vin och fötugg och påskägg och blommor och sen blev jag trött och matt och vi åkte hem och rökte var sin cigarr i trädgården.

Min man står i köket, jag har precis fixat så att vår Apple TV har internet igen, vet inte varför det la av från början? Igår kunde vi bara se Buffy the Vampire Slayer och vi valde att ta det som ett litet farväl från Buffy (the Cat).

Apropå ingenting alls... Dixie är nog världens sämsta vakthund. I förmiddags när jag duschat och var där uppe och gjorde mig i ordning hörde jag konstiga ljus från nedanvåningen och undrade vad Dixie och min man sysslade med, men när jag tittade ut såg jag att det var fönsterpustarna som var i full gång. Och Dixie sa inte ett ljud. När jag kom ner bara låg hon i soffan, trots att de putsade fönstren bakom henne... Det hade ju aldrig Dolly och Daisy tillåtit...

I morgon är det långfredag och påskäggsutdelning och sen ska vi städa och jag hoppas på sol och trädgårdshäng också.

Inga kommentarer: