måndag, mars 21, 2016

Inte den smartaste katten i kullen... (21/100)

I morse när jag gick ner för att duscha tyckte jag att det luktade lite bajs, men tänkte att det nog var inbillning. När jag kom ut ur duschen och gick för att säga godmorgon till Dixie, blev jag varse att det inte var så. Tydligen hade hon varit dålig i magen under natten och bajsat två gånger i köket. Som tur var tog min man hand om det och jag kunde fortsätta med mina morgonbestyr och han åkte in senare till jobbet och jag åkte hem tidigare.

Klockan två gick jag från jobbet och gick inom Design Torget för att se om den grå stringhyllan passar med våra grå väggar och det är nog ett gränsfall. Och sen köpte jag nytt rött läppstift för man kan inte ha för många? Och när jag kom hade jag tänkt jobba en timme eller två, men eftersom jag uppenbarligen inte är den smartaste katten i kullen, glömde jag datorn på jobbet. Så i stället tillbringade jag eftermiddagen med att kolla onödiga (men ändå matnyttiga) klipp på YouTube. Och sen gick jag ut för att fota vår tussilago, men då hade batteriet till den stora kameran tagit slut och batteriet till den lilla kameran låg redan på laddning. Så jag gick in igen. Och gick ut med Dixie som faktiskt verkade må mycket bättre.
Den lilla trötta hunden med den stora rumpan
Och sen kom min man hem från jobbet och vi har lagat och ätit en variant på Flygande Jakob från Arla. Där man blandar jordnötssmör i såsen. Spännande värre!
En del av alla de tidningar jag ska gå i genom... Blir matt bara jag tänker på det...
Och idag slog det mig att det snart är påsk och hög tid att börja planera. Påskägg och påskmiddag och sånt....
Påskliljor!

Inga kommentarer: