fredag, december 11, 2015

TGIF!!!

Åh, så skönt att det äntligen är fredag! Dixie och jag sitter i soffan och tittar på Once Upon a Time och äter ostbågar och salami och dricker vin. Mest jag. Hon sover, alldeles uttröttad efter att ha varit med mig på jobbet hela dan. Hon är verkligen jätteduktig på att följa med till jobbet. På morgonen när hon fattar att hon ska följa med är hon jättetaggad och ivrig att få på sig reflexväst och sele och framme på hållplatsen väntar hon snällt tills hon ser bussen, då vill hon gärna på först av alla.
Egentligen slutar jag ett på fredagar, men idag hade jag mycket att göra, så tänkte jobba till två, men kom inte iväg förrän kvart i tre. Men jag hann med det viktigaste och känner mig redo inför nästa vecka. Lite jobbigt är det på jobbet nu, mycket jobb, mycket med flytten och mitt i allt det där ska jag försöka ha koll på julen och julfirandet och julmaten och julklapparna... I alla fall... När Dixie och jag gick till bussen blev hon attackerad av en jävla mops. Den bara kastade sig på henne och Dixie försökte fly in i en cykelparkering och jag försökte gå mellan och svor åt mannen med mopsen i flipflopkoppel.
I tisdags jobbade jag hemifrån halva dan, andra halvan försökte jag sova och bli av med min huvudvärk. Det gick sådär, men när min man kom hem kände jag mig okej nog att åka till BC och köpa ett par julklappar.

På onsdagen var vi anmälda till en skattedag så jag mötte upp de andra tjejerna vid åtta, men efter en och en halv timme gav vi upp och insåg att resten av skattedagen inte var för oss. På väg tillbaka till jobbet passade jag på att köpa en julklapp till min man och kolla in blommorna på torget. Jag åt lunch med Katta och Michael och Mr T på BeeBar och efter jobbet hämtade min man mig så vi kunde åka till Ikea. På Ikea köpte jag tre små pyttegranar och ljus och sen åkte vi inom Stoff & Stil och sen åkte vi hem.

Igår var jag hos tandläkaren och hade inga hål och sen rensade vi på jobbet och jag fyndade bortglömda julskivor. Jag tänkte fota på väg till och från jobbet men hade ingen inspiration. Mer än när jag gick förbi ostaffären...  När jag kom hem drack jag glögg och åt pepparkakor med St Agur och kände mig som en inredningsexpert och stoppade ner murgröna i vaser.
Och medan jag har skrivit detta har jag gått från OUAT till I Love Kellie Pickler, en realityserie med countrystjärnan Kellie Pickler och hennes man. Förmodligen ska de föreställa ett gulligt och galet par, men det händer inget, de gör inget mer än bär omkring på sina små hundar. Jag och min man är mycket gulligare och gulligare. Åtminstone jag...

Och i morgon är det lördag och jag ska göra knäck och kola och fudge och rocky road och min man ska måla klart sovrummet och baka lussekatter. Och så ska vi försöka hinna till djuraffären och prova en regnjacka till Dixie...

Inga kommentarer: