onsdag, december 02, 2015

December

Tänk att det redan är december?! Tänk att det bara är tre veckor kvar till julafton! Typ... Och sen är det nyår och 2016 och allt börjar om igen... Och jag har redan öppnat lucka två i julkalendern från Body Shop som min man gav mig trots att jag antydde att han inte behövde ge mig någon... Men jag klagar inte. Jag tycker om att öppna luckor!

Jag är skittrött och har tillbringat hela kvällen i soffan med att spela spel och lyssna på Dixie som snarkar. Egentligen ville jag titta på tv eller göra ett armband eller pilla med årets julskiva eller försöka planera veckorna fram till jul, men jag orkade inte. Jag är så himla, jäkla trött idag. Så det är faktiskt skönt att sitta och göra ingenting. Nästan ingenting. Ingenting vettigt i alla fall.

Jag hade Dixie med mig på jobbet idag och hon är faktiskt hur duktig som helst. På att åka buss, på att gå i stan, på att jobba. På lunchen höll hon Michael sällskap medan jag hängde med Katta och Mr T till BeeBar för att äta köttbullar. Sen jobbade Dixie och jag hårt ända till fem.

Igår jobbade jag bara till två eftersom min man åkte till Stockholm klockan fem och jag behövde gå en massa ärenden på lunchen och Dixie fick stanna hemma. Mina ärenden gick bra, jag köpte julklapp till mig själv, till min man och till Lilian. Och när jag kom hem jobbade jag en stund. Och tog paus för att gå ut med Dixie och äta och sen jobbade jag lite till och det kändes som om jag varken fick något vettigt gjort när jag jobbade eller när jag inte jobbade. Så Dixie och jag gick och la oss tidigt. Tillsammans.

I morgon kommer äntligen min man hem och jag tänker bara jobba till typ ett. Och sen ska jag handla och städa och plocka undan och förbereda maten och packa inför min Stockholmsresa på fredag. Och när min man är hemma ska vi titta på The Walking Dead och Jills Veranda.

Nä, nu får jag väl väcka Dixie så att vi kan gå ut så att vi kan gå och lägga oss...

Inga kommentarer: