torsdag, oktober 01, 2015

Torsdag igen

I lördags stod min man på toaletten och tapetserade nästan hela dan och blev ändå inte klar eftersom det är mönsterpassning och sneda hörn mest överallt och nu vet vi inte ens om tapeten kommer att räcka... Jag gick ut med Dixie och tillbringade sedan förmiddagen i trädgården med att rensa ogräs och fotografera. Solen sken och det var faktiskt så varmt att jag kunde ha endast t-shirt. 
Hösten i trädgården
Framåt eftermiddagen gav min man upp tapetseringen och vi tillbringade i stället en stund i trädgården med var sin cigarr. Och när den var upprökt lagade vi årets första Vacherin Mont d'Or. Som jag saknat denna ost alltså!!!
Åh, Vacherin!!!
I söndags steg min man upp okristligt tidigt, faktist redan klockan fem, och tog sen med sig Dixie till andra sidan Skåne för att gå ett spårprov. Dolly och jag hade tjejsöndag och tittade på Beverly Hills och vattnade blommor och gjorde ett armband. Armbandet blev jag först inte riktigt nöjd med, men nu när jag använt det hela veckan tycker jag nog att det inte är så dumt ändå... 
Armbandet jag inte blev så nöjd med, men kanske är ganska nöjd med ändå... 
Vid halv sex kom de hem igen och jag hade middagen klar. Nästan i alla fall. Klyftpotatisen och aiolin var klar. Köttet och sparrisen fick min man steka. 
Undrar så varför alla dahlior vänder sig bort från huset?

Nelson klipper på
Och sen blev det måndag och jobb. Och tisdag, onsdag, torsdag med mer jobb. Jag har fullt upp mest hela tiden, men klagar inte. Jag jobbar ju längre måndag till torsdag för att kunna gå tidigt på fredag och det känns verkligen lyxigt! Kvällarna i veckan har vi tillbringat med att äta (lammfärsrisoni, kycklinggryta, moussaka) och titta på tv (Mr Robot, CSI, FTWD (Beverly Hills...))
Lammfärsrisonin - så jäkla god!!!
Godaste moussakan jag ätit tror jag!
Och i morgon är det äntligen fredag igen. På väg till bussen ska jag shoppa lite och när jag kommer hem ska jag städa lite. Och om jag hinner och orkar ska jag göra ett armband jag kan ha på lördagens dovhjortsmiddag hos Modern.

Inga kommentarer: