torsdag, oktober 29, 2015

TGIT!!!

Åh, så skönt att det är torsdagfredag! Det har varit en jobbig vecka med spänningshuvudvärk och höftvärk och koncentrationssvårigheter och what not. Men nu är den över och jag ska vara alldeles, alldeles ledig i tre hela dagar!

I måndags vaknade vi lite tidigare och kom iväg lite tidigare och hann med en förstärkningsbuss som var precis så tidig att vi kom iväg innan morgonköerna och lyckades med konststycket att vara på jobbet redan klockan åtta. Men jag hade spänningshuvudvärk och mådde inte bra alls, utan kände mig yr och nästan illamående i huvudet så när jag gjort dagens utbetalningar tog jag två-bussen hem tillsammans med min man. Och när vi kom hem jobbade min man klart och sen gick vi ut en långrunda med Dixie och när vi kom hem hade jag ont i höften och fortfarande spänningshuvudvärk och min man masserade mig med heat lotion och tillsammans med ett glas vin kändes huvudvärken lite bättre.

Medan min man lagade mac'n'cheese gjorde jag ett armband och jag visste precis vad jag var ute efter, men var tydligen helt förvirrad och det blev för långt och pärlorna räckte inte och jag fick slänga in lite makramé och slutresultatet blev alldeles osymmetriskt. Men ganska fint ändå, fast jag får se om jag behåller det som det ser ut, eller om jag klipper upp och gör om...

I tisdags hade jag fortfarande spänningshuvudvärk, men inte lika illa. Däremot hade jag jätteont i höften. Och på lunchen gick jag ut för att köpa muttrar och ett överkast och hittade inget av det så efter jobbet gick jag ner på stan och mötte min man och köpte ett överkast. Och det var tur att min man var med, för det där överkastet var tungt! Men snyggt!

När vi kom hem orkade jag inte röra mig, så medan min man var och handlade tänkte jag göra mig ett armband och jag visste precis hur det skulle se ut och började. Men när jag var klar att trä mina blå pärlor insåg jag att tråden var för tjock så jag fick byta till röda pärlor och insåg att tråden var för tjock för dem också. Så jag började på ett gult armband i stället.

Igår hade jag ännu ondare i höften och tog en diklofenak till frukost och kanske hjälpte den lite, lite? Jag kunde i alla fall knappt röra mig på jobbet och att hänga med till Burrito Baren på lunchen var en plåga. Men burrition var god.

När jag kom hem från jobbet hade vår nya crosstrainer dykt upp och jag tycker nog att den var lite för dyr och lite för stor, men den verkar bra. Jag hade för ont för att testa den på riktigt och svängde i stället ihop två halloweenarmband.

Min man invigde crosstrainern klockan sex i morse och jag inviger den klockan sex ikväll när jag kommer hem från frisören. Jag borde verkligen lägga på ett kol om jag ska hinna bli klar med allt innan klockan är två och det är dags att gå...

Och i morgon är jag ledig. Alldeles, alldeles ledig. Jag planerar att äta en långsam frukost framför Once Upon a Time och Vampire Diaries. Och sen vill jag planera foto att skriva ut och när min man har jobbat klart ska vi åka och handla och sen vill jag hälsa på Daisy och Debbie på djurkyrkogården. Och på lördag ska vi åka till Haväng och gå med jyckarna och jag hoppas att jag är inspirerad att fotografera.

Inga kommentarer: