fredag, september 25, 2015

TGIF!!!

Åh så härligt med fredag! Och åh, så härligt att det är lön! Jag älskar att få lön! Och jag älskar fredagar!

Idag var det bara jag på kontoret, så jag passade på att vara lite lat och hade på mig samma outfit som igår (fast en ren tröja så klart), inte sminka mig så mycket (hoppade bara över BB-crèmen egentligen) och gjorde mig inte i ordning i håret (drog fingrarna genom det bara). Det sparade jag säkert flera minuter på... Jag hoppade av på Centralen och köpte mig en bulle och en kanelbulle och en latte och hoppade sen på tåget till jobbet där jag satte på musik och sjöng med för full hals medan jag var sjukt effektiv. Jag bokförde och planerade och kopierade och halv ett kände jag mig alldeles redo att gå hem. På väg till bussen köpte jag vin och en Vacherin Mont d'Or och när jag kom hem åt jag lunch och tittade på Beverly Hills tills det var dags att gå ut en långrunda med Dixie. Och jag älskar verkligen att gå och kolla i radhusträdgårdar! Alla har samma förutsättningar, samma lilla plätt att arbeta med och vissa lyckas få den där lilla plätten att se stor och mysig och ombonad ut, medan andras mest ser ut som en soptipp.

Min man har kommit hem, vi sitter ute under ett lager filtar och äter lite förtugg, dricker lite vin och röker lite cigarr. Till middag blir det hamburgare och Grey's, Scandal och kanske How To Get Away With Murder om vi orkar vara vakna så länge...

Igår hade jag ont i huvudet, spänningshuvudvärk. Inget hjälpte, så när jag kom hem var jag på gränsen till illamående, men tog ett glas vin eller två medan min man lagade mat. Och kände mig lite bättre. Så bra att jag började på ett nytt armband, som kommer att bli jättesnyggt när jag avslutar det ikväll... Vi åt fiskburgare med kokt potatis, brynt smör, riven pepparrot och stekt gurka och kapris. Supergott verkligen! Och sen såg vi Nashville och The Mysteries of Laura och det är så härligt nu när alla serier kommer igång efter sommaruppehållet.

Och i morgon är det lördag och min man SKA bli klar med tapetseringen av toaletten och jag vill åka och köpa växter till ett höstarrangemang. Och sen är det söndag och min man ska spåra och jag hade tänkt göra ett halloweenarmband, men mina ingredienser hann inte komma, så jag får väl improvisera ihop ett annat armband.

Men nu är det fredag och det är så härligt att kunna sitta ute fast det är slutet av september och faktiskt bara två veckor kvar till min födelsedag. Och faktiskt eftersom jag snart fyller år beställde jag en födelsedagspresent till mig i morse. För att jag kan...

Inga kommentarer: