onsdag, september 23, 2015

I skogen och på festen och på jobbet

Jag sov så jäkla dåligt natt till lördag. Jag vaknade av halsbränna och gick upp och tog en Pepcid och satt och spelade Twenty tills det kändes okej att somna om och när jag vaknade igen hade jag galet ont i huvudet. Och vi hade såklart ingen Treo hemma så jag tog Apotekets egna variant och det funkade ungefär inte alls. Men vi struntade i min huvudvärk och tog med oss jyckarna ut i skogen och vi hittade hela tre kantareller. Huvudvärken gick inte över och på vägen hem köpte vi äkta Treo som jag drack när vi kom hem och sen kände jag mig faktiskt mycket bättre. Så mycket bättre att jag gjorde klart ett armband. Och sen satte jag på mig lösögonfransar och tog med mig mannen på fest hos Becka. Vi åt och drack och hade trevligt i flera, flera timmar och inte förrän tre var vi hemma. Men lösögonfransar alltså... Vilken grej! Det ska nog bli min grej faktiskt! Att jag inte testat det innan???
Vi såg en kantarell!
Det är så fint i skogen nu på hösten!
Vi såg en annan konstig svamp också
Ljus från ovan
Jag kände mig som CSI åsa när jag fotade flaskor i träsket
Dixie ville ta sig ett  bad
Jag såg ett läskigt ansikte i roten
Mina två armband som jag är så, så stolt över!
I söndags var jag trött, tydligen är jag för gammal att gå och lägga mig klockan tre... Who knew liksom? Men jag vaknade i alla fall utan huvudvärk och man får vara glad för det lilla... Min man tapetserade, jag lyssnade på en bok och beställde pärlor och grejor till ännu ett armband och sen åt vi lammracks till middag.

Och sen blev det måndag och tisdag och onsdag och jag har jobbat och jobbat och jobbat, vissa dagar bättre än andra. Idag åkte vi till Rusta och köpte en ljusslinga och idag fick vi vår första matkasse från Coop. Inga jyckar skällde när han knackade på, utan båda hälsade lugnt och fint. De upphör aldrig att förvåna de där två...

I morgon är det redan torsdag och sen är det fredag igen och på fredag slutar jag tidigt. Och i helgen ska jag göra armband nummer tre.

Inga kommentarer: