söndag, augusti 02, 2015

Veckan som gick

Den senaste veckan har min man spårat två gånger, vi har sprungit och fastat och fastat och sprungit. Fast i torsdags när vi fastade, sken solen för första gången på länge, så vi bröt fastan och svängde ihop en pizza med grädde, gorgonzola, mozzarella, ruccola och parmaskinka och satt ute i solen och åt och njöt tills klockan blev dags att gå in. 

Dolly har fyllt hela 13 år och det firade hon och Dixie med prinskorvsjakt i trädgården och fiskbullar i köket och min man och jag firade med oxfilé och köpebea.
Födelsedagsgrisen väntar otåligt på sin mat
Mmm... Oxfilén och köpebean
I fredags var jag ledig och som vanligt hade jag massor på min lista och gjorde ungefär inget alls. Mer än att lyssna på musik, lyssna klart på Innan jag somnar, se ett avsnitt Bevvan eller två, sova middag och panikduscha precis innan min man kom hem. Och han hade med sig godsaker som vi satt ute och åt och sen åt vi biff och klyftisar och såg de fyra första avsnitten av Wet Hot American Summer, tv-serien. 

Igår var jag inte mycket aktivare... Jag åt frukost och kollade Bevvan och orkade inte träna, men tog mig i kragen och gjorde burpees och svängde en kettlebell tills jag var helt slut. Sen tog jag på bikinin och la mig och solade med en ny bok och plötsligt var min man och Dixie hemma igen. Vi åt lunch och jag fortsatte att sola och vi fikade och min man lagade råbiff och vi såg de resterande fyra avsnitten av Wet Hot American Summer. 
Vi fikade på lussesnurror
Råbiff! Bästa råa biffen!
I morse lät jag min man ha sovmorgon ända till åtta då jag fick med honom ut att springa. Och sprang gjorde vi och svettades gjorde jag och jäklar så jobbigt det var, men jag måste verkligen köpa mig ett par nya skor! Och när vi kom hem lyxade vi till det med pannkaksfrukost med bacon och blåbärssylt och kokosyoghurt och islatte. 
Jag var så hungrig att jag kastade mig över pannkakorna utan att fota dem först. Dåligt!
Sen klippte jag gräset där Nelson inte kommer åt och fick en snigel på armen och panik och bestämde mig för att det fick vara slut med trädgårdsarbetandet. Vi har en fläskkarré på grillen och min man städar badrummet och jag och jyckarna sitter ute. I morgon är det måndag igen... 
Dolly håller mig sällskap
Dixie tycker att solsängen är en bra plats att ta en tupplur på
Den vita purpurklätten blommar
Tuscany klippte jag ner helt i våras pga ohyra, men nu blommar hon (han?)
Rudbeckia Hot Papaya
Poppius impulsköpte jag precis innan midsommar och trodde inte hon (han?) skulle hinna blomma
Hallonen har hallon
Utsikt från övre däck
Också utsikt från övre däck
Vidjehortensian vi räddade undan kirskålsdöden verkar trivas
En sommardahlia från förra året som min man lyckades överleva
Fler dahlior, tydligen köper vi bara röda?

Inga kommentarer: