fredag, juni 12, 2015

TGIF!!!

Vår fina inneboende Mohammed kollar så att kusten är klar... 
Skönt att det äntligen är fredag igen! Denna veckan har varit alldeles för stressig, så stressig att jag knappt hunnit med att stressa över allt jag själv behöver hinna med, i stället har jag fått ta "alla andras" stress och själv blivit stressad över att jag inte hunnit stressa över allt jag måste hinna med innan jag går på semester. Puh!
Såhär fint och organiserat har jag det på mitt nya skrivbord
Igår jobbade jag hemifrån, började sju och stressade lite över att jag inte började tidigare... Jag tillbringade hela dagen i soffan, trots att jag hade tänkt vara ordentlig och sitta vid matbordet och ha en stor skärm. Men det blev nu inte så och det gick faktiskt bra ändå. Jag jobbade hårt med mitt exceldokument och eftersom det bara var copy/paste så gick det bra att lyssna på ljudbok mest hela tiden. Modern ringde och stressade, Mr T messade och stressade och Dixie rymde och stressade. Jag tog ut henne i trädgården eftersom jag inte hade tid att gå ut med henne på riktigt och medan jag vände ryggen till såg hon att grinden var öppen och passade på att sticka. Jag kallade och lockade och letade och precis när jag tagit kopplet för att ge mig ut på gatan, knackade det på dörren och en man på vår gata frågade om det inte var min hund han hade i ett fast grepp. Och det var det ju! Och Dixie var glad och skuttade runt i vardagsrummet, men sen verkade hon inse att hon kanske varit lite busig och la sig ner på mattan och lät mig fotografera henne en lång stund. Sen sov hon resten av kvällen...
Den poserande rymlingen

Maten var ju allt annat än klar när min man dök upp vid nio med finaste resepresenten i form av ett par solglasögon jag suktat efter ett halvår, men det var ju torsdag, jag var nyduschad och jag hade jobbat hårt så det var okej ändå och vi hann till och med se två avsnitt CSI.
Finaste solglasögonen evah!

I morse steg jag upp innan min man och hann platta håret innan jag gick till jobbet och innan jag var framme på jobbet hann jag få ett paket kattmat och köpa ett rågbröd. Jag jobbade sjukt hårt hela dan och timmarna flög förbi och plötsligt var klockan fyra och jag sprang till bussen.

När jag kom hem placerade min man mig i trädgården med ett glas vin och lite förtugg och sen blev det whisky och cigarr och det var varmt och skönt och jyckarna åt märgben, mest Daisy. Min man gick in och lagade middag, jag lyssnade på min bok och vattnade och fotade och rensade ogräs tills maten var klar.
Pionen fäller
Daisy tuggade
Vi drack whisky
Jag tittade på krukorna
Egentligen hade jag bara ta foto i svart/vitt den här veckan, men den lila rosen började blomma. Den lila!

Vi har ätit galet god råbiff, nu ser vi CSI och snart är det dags att gå och lägga sig. I morgon ska vi på middag hos Svärmor och innan vill jag hinna med att titta på klematis och rostorn och sommarblommor och annat som är viktigt.
Den goda råbiffen med tillbehören fint upplagda i lökringar. Min man han kan han...

Inga kommentarer: