fredag, maj 29, 2015

TGIF!!! (90/100)

Åh, så härligt att det är fredag och åh, så tråkigt att det är kallt och molnigt! Vi trotsade i och för sig kylan och satt ute och drack vårt vin, åt vår parmaskinka och rökte vår cigarr ändå...
Förfesten
Dolly showade lite
Jag vaknade med huvudvärk i morse, men hann med åttabussen ändå. På jobbet välte jag ut min treo och sen lyckades jag kasta ut mig från den ena royalyportalen efter den andra och mailade help-desken utan framgång, men löste det hela till sist genom att byta webbläsare. På lunchen gick jag till Bee Bar med Katta och åt god kalkon och efter lunchen åkte jag till Ikea med Åsa för att titta på skrivbord och vi passade på att titta på allt annat också när vi ändå gick förbi. Åsa tipsade om var jag kan beställa sänggavel och ben på nätet och jag blev ännu sugnare på att sätta igång med projekt sovrum.

Efter besöket på Ikea hann jag väl jobba en halvtimme innan det var dags att ta bussen och paxa en plats till min man som hoppade på vid Centralen.

Idag är vi fantasilösa och äter Bookmaker Toast. I morgon har jag önskat mig tjocka revben när jag kommer hem från Safari 2015 del 2.
Bookmaker Toasten

Inga kommentarer: