söndag, mars 15, 2015

Tidig morgon (15/100)

Jag vaknade tidigt i morse. Och var pigg. Så jag passade på att stiga upp och göra mig lite förfrukost och titta på Medium. Jyckarna är trötta idag och bryr sig inte om att jag sitter i soffan, de ligger snällt kvar i köket och sover. Min man ligger kvar i sängen och sover.

Igår vaknade jag inte lika tidigt. Och var inte ett dugg pigg. Men jag steg ju upp till slut och vi åt en god lördagsfrukost och när jyckarna var rastade åkte vi iväg till Blomsterlandet och köpte vårblommor till en kruka jag ska plantera idag. Och sen blev det en tur till Hornbach och Coop och när vi kom hem hade jag ont i huvudet och var hungrig. Så vi åt lite varmrökt lax och jag låg i soffan och funderade på om jag skulle ta en treo och till sist bestämde jag mig för att ta med min man ut och springa. Och som jag sprang! Jag var riktigt snabb. För att vara jag alltså. Och trots att det bara blev 3k kändes det som en bra runda. Och när vi kom hem hade jag fortfarande ont i huvudet, men jag tog ingen treo nu heller, utan hällde upp ett glas vin och satte tillsammans med min man igång med middagen. Det blev stark potatissallad och rökgrillad oxfilé och det var så galet gott! Sen såg vi Morse och åt ost.
Lördagsfrukosten
Idag har jag inga planer. Jag ska packa lite, plantera vårkrukan, vattna alla krukväxter innan de dör, kanske ta med Daisy ut och springa...

Inga kommentarer: