fredag, mars 06, 2015

TGIF!!! (6/100)

Dagens frukost
Åh, så skönt att det är fredag! Och åh så skönt att jag redan har jobbat klart och nu har hela eftermiddagen ledig! Jag hade tänkt träna, men tror att jag ska ägna eftermiddagen åt att titta på tv, blogga, sortera foto, diska och plocka undan. Eller vad jag hinner av det där... Först ska jag blogga och äta lunch. Och dagens lunch består av onsdagens pizzarester.

För i onsdags hade vi pizzaonsdag och var avancerade och bakade hela tre pizzor med olika fyllningar. Det skulle ha blivit fyra egentligen, men degen räckte bara till tre:

En pizza bianca med grädde, pecorino, parmesan och mozzarella och vi skulle haft rödlök också, men den glömde jag helt bort.
Första biancan dressad med pesto och ruccola
En pizza bianca till fast utan grädde, pecorino och parmesan, men med kronärtskockskräm, tomat och mozzarella. Tomaterna hade man kunnat vara utan...
Andra biancan dressad med parmaskinka och ruccola
En tonfisk och salami som egentligen skulle varit tonfisk och kapris, men vi hade ingen kapris hemma. (Mycket märkligt...).
Tonfisk och salami dressad med ruccola
Peston som mer bestod av parmesanost än av basilika. Precis som jag vill ha den... 
Igår åt vi ingen pizza, igår fastade vi. Och det gick hur bra som helst. Och vi slutade lite tidigare och gick ut med Daisy och Dixie och min man var och handlade och vi åt broccoli- och spenatsoppa med fetaost till middag och tittade på tv och gick och la oss.
Fina björkar på rundan
Mina fina jyckar, alltid villiga att posera

Inga kommentarer: