onsdag, januari 28, 2015

Snoozar och snoozar

Jag jobbar hemifrån idag och det bästa med att jobba hemma brukar ju vara att börja tidigt. Utom idag då. Jag orkade inte stiga upp i morse, utan låg och snoozade till halv åtta. Och sen gick jag ut med jyckarna och började inte jobba förrän halv nio.

Jag jobbade hemifrån igår också och började inte tidigt då heller. Igår åkte min man till Norge okristligt tidigt och jag kunde inte somna om när han gått (kvart i fem...) och när jag väl somnade om var det dags att stiga upp så jag snoozade lite för länge...

Igår jobbade jag ända till halv tolv på kvällen, det låter ju väldigt länge, men jag hade ju massor med avbrott i form av långlunch på BC där jag var hos optikern och konstaterade att jag behöver terminalglasögon, köpte lunchsallad och hämtade ett paket på posten innehållande färg och pensel. Och sen hade jag en paus senare på kvällen för hundrastning och matning av både mig och dem och när jag trodde att jag inte skulle ha några fler pauser, ringde min man. Så jag jobbade lite senare än tänkt och kom i säng senare än tänkt och steg alltså upp senare än tänkt i morse...

I måndags jobbade jag på jobbet och det gick förvånansvärt bra. Och när jag jobbat klart kom min man och hämtade mig och alla mina prylar och när vi kom hem åt vi och tittade på The Mysteries of Laura och gick och la oss tidigt, tidigt.

I söndags hade jag ont i bihålorna mest hela tiden och orkade inte göra mycket annat än att sitta vid datorn. Så jag googlade sängbord och mattor utan framgång. Men jag beställde grå färg och en pensel till sovrummet, så nu ser jag fram emot att min man ska fixa väggarna så att jag kan måla.

Och när det blev söndagkväll körde vi in till KB för att se Justin Townes Earle och vi fick bästa parkeringsplatsen någonsin alldeles utanför dörren. Och Justin var jättebra på alla sätt och vis och det var en trevlig kväll med många bra låtar och när vi kom hem hade jag sjukt ont i huvudet och tog en treo medan vi tittade på The Mysteries of Laura.

Nu blir det mer jobb och en bihåletreo...

Inga kommentarer: