onsdag, december 10, 2014

Trött och stressad (9/24)

Jag orkade inte blogga igår. Jag gick och la mig i stället. Får väl bli två inlägg idag. 24 inlägg på 24 dagar måste ju inte vara ett om dan. Väl? (Vilket fick mig att inse att jag glömt öppna dagens lucka i adventskalendern...)

Igår jobbade jag hemifrån och det gick väl ganska bra. Jag började ganska tidigt och fick en del gjort och slutade inte förrän mina uträkningar inte stämde. Då gick jag och duschade och gjorde mig i ordning så att jag skulle vara någorlunda fräsch när min man kom hem från jobbet. Vi åkte och handlade och jag köpte en julklapp till Bebisen och undrar var jag la den?

Men innan allt det där (nästan) hämtade jag posten och där låg alla mina utskrivna foto! Så fina de var! Mycket finare än jag vågade hoppas! Jag har tittat på dem hur många gånger som helst nu och fattar inte hur jag ska få upp alla på väggen... Så många väggar har vi ju nu inte... Men jag blev sugen på att ta tag i att göra en fotobok över 2014 och jag blev sugen på att fota.

Foto foto foto... 
I morse började jag jobba klockan sju och är ändå galet stressad och tycker att jag började jobba alldeles för sent. Jag har hur mycket som helst att göra och hålla i huvudet och just nu känns det ganska så omöjligt och helst av allt vill jag bara krypa ner i soffan under en filt och titta på tv.

Inga kommentarer: