lördag, december 20, 2014

Inte söndag (20/24)

Av någon märklig anledning har jag fått för mig att det är söndag idag? Och därför känt mig lite stressad över att jag behöver åka in till stan i morgon. Men det behöver jag ju inte. Det är inte förrän på måndag och det är ju inte måndag i morgon. Och från början kände jag att jag hade massor att fixa nere på stan men nu kan jag knappt komma på något alls... Mer än att köpa den sista julklappen till min man. Och en kofta till mig. Och julostar.

Igår åt vi oxfilé, klyftisar, sparris och aioli till middag och jag var galet trött och vi skulle se en film och Dixie krånglade och internet krånglade och apple tv:n krånglade och jag bröt nästan ihop. Och jag sa till min man att han skulle välja film, men sen tyckte jag han valde fel så jag valde i stället och det blev ju inte mycket bättre... Frozen Ground valde jag. Med Nicholas Cage. Och den handlade om en man som mördade tonårstjejer. Och var inte så lättsam som jag egentligen hade velat ha en trött fredagkväll. Och jag somnade i slutet så vi såg aldrig klart den. Och kanske inte ikväll heller, för ikväll vill jag se en julfilm. En lättsam julfilm. Och jag ska researcha lite innan så det inte blir en film där alla dör.

Idag har jag tagit det lugnt och försökt att inte tänka på att vara stressad. Jag sov ända till åtta. Och låg kvar och spelade spel till halv nio och vi åt frukost och såg The Good Wife och min man åkte och handlade och jag pratade med Syrran och pärlade lite och min man har gjort knäck och vi har gravat lax och lyssnat på ljudböcker och snart ska vi äta hamburgare. Hemmagjorda såklart...

I morgon har jag tjejsöndag med Dolly och Daisy. Och när min man kommer hem måste vi åka och hämta min julklapp på jobbet, för den var för klumpig att ta med sig hem. Det är en röd popcornmaskin och som av en händelse hittade jag ett recept på caramel corn som jag känner att vi behöver göra i morgon. Kanske... Vi ska hinna med att göra kola och skinka också.

Och nu luktar det gott från köket så jag kanske ska gå ut och se om det finns något jag kan provsmaka...

Inga kommentarer: