fredag, oktober 24, 2014

TGIF!!!

Åh så skönt att det är fredag! Eller är det lördag? Känns som lördag i alla fall... Vi har varit lediga hela dan, min man och jag. Det firade jag med att köpa Keplers nya, Stalker, som e-bok och stiga upp strax efter sju. Och sen åt vi långsam frukost som bestod av två grova smörgåsar, en med ägg, en med avocado, latte, morots- och ingefärsjuice och kokosyoghurt och ett avsnitt Mindy. Och sen packade vi in alla jyckarna i bilen och åkte iväg till Bokskogen för att rasta jyckar och leta trattkantareller.

Dolly fick gå lös eftersom ingen orkar dra henne efter sig, min man hade Dixie och jag tog hand om Daisy och vi turades om att ha hand om svampkorgen. Vi hittade faktiskt riktigt mycket svamp. Långt över förväntan faktiskt. Två korgar blev det till slut och då var vi faktiskt slut. Alla fem. Så vi åkte hem. Och åt lunch och sen plockade vi undan och städade och skrev inköpslistor och min man åkte och handlade och jag plockade och fixade lite till och min man kom hem och nu har vi ätit Bookmaker toast och sett The Walking Dead och CSI och nu blir det lite Mindy innan vi går och lägger oss och läser lite Stalker...

Min man har varit i Stockholm hela veckan och jag och jyckarna har klarat oss själva riktigt bra. Vi har sett Vampire Diaries och Parenthood och gått halvlånga promenader och jag har ätit mikromat och jobbat på jobbet och jobbat hemma och lyssnat på musik och lagt mig tidigt och lagt mig sent och i morgon ska vi fira min födelsedag igen.

Äntligen fredag! Eller lördag?

Inga kommentarer: