fredag, oktober 17, 2014

TGIF!!!

Äntligen fredag! Jag har jobbat hemma hela dan. Egentligen tänkte jag jobba på jobbet, men hade ont i magen och ont i huvudet och ont i axeln och kände mig allmänt hängig när jag vaknade och allt jag behövde för att jobba hemma hade jag ju redan här, så jag stannade i soffan. Och har fått riktigt mycket gjort idag. Till och med så att jag tror att jag blev klar...

Min man kom hem med indisk lunch och sen jobbade vi på var sitt håll och jag blev klar klockan tre och har lyssnat på musik sen dess. Min man gick precis ut med Dixie. Jag borde egentligen hoppa i duschen och fräscha till mig lite, ikväll ska vi ju till Babel och Se New Model Army. Nästan exakt sex år sen sist...

I morgon ska vi försöka komma ut en sväng i skogen med jyckarna, kanske hittar vi en svamp eller två? På kvällen ska vi fira svärmor som fyllt 70. Egentligen skulle vi gått på lakritsprovning, men den flyttade vi till november. Det är lite för mycket som händer här i oktober. Jag hinner ju aldrig ikapp med mig själv. Tur att det bara är roliga och trevliga saker, förutom årsbokslutet som man knappast kan kalla roligt... Eller...?

På söndag vill jag åka till Ikea och köpa lite av varje och kanske hinner vi med en sväng till Plantagen eller Emporia för att köpa en Sicksackbuske...?

Nästa vecka är min man i Stockholm och jag ska ta hand om mig själv och jyckarna och planera middagen vi ska fira mig med nästa helg. Men som är har jag tagit ledig på fredag.

Men skönt att det är fredag! Även om jag måste duscha och göra mig i ordning och gå ut i regnet.... Snart vin och mer bra musik! Fredag!!!

Inga kommentarer: