torsdag, oktober 02, 2014

Oktober

Tänk att det redan är oktober. Den finaste månaden. Min månad. Och tänk att det bara är en vecka kvar till min födelsedag och jag som vanligtvis räknar dagar, timmar, minuter tills jag fyller år gör inte det i år. Det är nämligen konferens i Stockholm nästa vecka och vi åker upp på min födelsedag. Så i stället för att fira den med min man och jyckarna och god mat och gott vin och bra tv, sitter jag på Operakällaren och firar vår VD som fyller 60 senare i höst. Alltså Operakällaren är väl inte helt fel ställe att fira sin födelsedag på, jag får väl sitta och skåla med mig själv, men ändå... På fredagen är det konferens hela dan och på kvällen fest och på lördag morgon flyger vi hem. Och hur ska jag lyckas flyga? Jag får väl ta och dricka ett glas vin eller tre innan vi flyger upp, men vi ska ju flyga hem på morgonen och jag är inte jättesugen på att dricka alkohol på morgonen. Typ inte sugen alls faktiskt.. Men det löser sig väl...

I tisdags jobbade jag hemifrån och det gick oväntat bra. Jag fick mycket gjort och jyckarna var snälla, till och med Dixie uppförde sig. Och på lunchen stack jag ut och sprang en sväng och gjorde min snabbaste kilometer någonsin. Och sen fick jag ont i ryggen och fick sakta ner och ville helst gå, men telefonen vägrade lyda eftersom det regnade lite och mina fingrar var våta, så jag fick springa hela vägen hem. Kvällen tillbringade jag med Parenthood.

Igår jobbade jag inte hemifrån och tillbringade förmiddagen på jobbet med att skriva ut royaltyavräkningar och Mr T fyllde år och bjöd på tårta och musikvideo och jag gick halv fyra och köpte vin och godsaker och när jag kom hem gick jag ut med Daisy och Dixie och sen satte vi oss i soffan och väntade på att min man skulle komma hem. Och när han kom hem tittade vi på Antikduellen och Gotham och drack vin och åt ost och salami och gick och la oss.
Fin tårta
Ännu en fin tårta
Ikväll ska vi åka och handla inför helgens födelsedagsfirande och jag blev precis klar med inköpslistan. Och i morgon ska jag sluta tidigt och städa och fixa och plocka undan.

Inga kommentarer: