måndag, september 15, 2014

Präktigt och tjafsigt

Vi kände oss lite präktiga igår, min man och jag. Först åkte vi och röstade och sen åkte vi och recyclade. Det var ganska präktigt. Tycker jag. Fast på ett bra vis såklart...

Annat som hänt i helgen då? Absolut ingenting. Jag har haft lite ont i halsen och känt mig lite snuvig och förkyld, men inte så att det stört. Min man har trädgårdsarbetat, jag har suttit i soffan och lyssnat på musik och spelat. Och så har vi ätit galet god mat (Biff Rydberg, oxfilé med gremolatarotfrukter och kyckling med nudlar), druckit galet gott vin (italienskt förstås) och sett The Leftovers. Inte mycket kvar alls nu.

Min man steg upp klockan fyra och åkte till Stockholm i morse. Jag steg inte upp förrän sju. Och gick ut med hundarna och tvättade håret och sprang till bussen och var på jobbet nio. Och på måndagsmötet var det tjafs och ibland orkar jag bara inte lyssna på missnöjda vuxna människor som beter sig som gnälliga småungar. Det har varit alldeles för mycket av det på sista tiden och då menar jag inte bara på jobbet... Jag menar, hur svårt är det att tänka på någon annan än sig själv för en gångs skull...?

Nåja, idag fastar jag. I morgon jobbar jag hemifrån. Undrar vad jag ska se ikväll?

Inga kommentarer: