fredag, augusti 08, 2014

TGIF!!!

Åh, så skönt att det äntligen är fredag! Och åh, så skönt att vi redan har sprungit! Det gick bättre att springa idag än igår, förmodligen för att jag inte hade huvudvärk... Jag kämpade och svettades och flåsade och kände mig inte helt fräsch när vi stötte på grannen som var ute med hundarna... Och när jag kom hem satt jag och eftersvettades en stund innan jag hoppade i duschen.

Igår följde en fågel med mig in i bussen när jag skulle åka till jobbet. Jag kände mig som Törnrosa eller Snövit eller Dolly Parton eller vem det nu är som talar med fåglar...  Den flög ut lika fort som tur var...

Jag var ute och shoppade på lunchen igår. Kände ett akut behov av nya kuddar till soffan nu när det börjar bli höst. Två köpte jag på Lagerhaus, en mörkblå och en ljust petrolfärgad. Sen gick jag förbi Hemtex där de hade underbara muggar som jag inte kunde motstå. De hade underbara kuddar också och jag ville verkligen ha, men de hade bara vita och jag ville ha svarta. Så när jag kom hem från jobbet lurade jag med mig min man till ett Hemtex där de hade svarta. Och sen köpte jag ljusstakar på rea på Cervera. Bara för att det snart är höst. Till min man köpte vi flugsmällare...
Finaste kudden som jyckarna aldrig ska få röra!
Längtar efter att få tända ljus igen!
Perfekta till en stor latte en ruggig höstmorgon!
Vi fastade hela dan och det gick bra och vi åt chicken nuggets med bulgur till middag och det kändes som det godaste jag någonsin ätit. Och den galna grannhunden muckade med Daisy och Daisy, som är världens snällaste och inte låter sig provoceras i första taget, tände till rejält. Men lydig som hon är, kom hon när vi kallade och senare på kvällen satte vi för ett gammalt staket så den galna hunden inte ska se våra och bli galen. Men jobbigt är det att inte kunna låta våra hundar vara i trädgården utan att vi ska behöva ha koll på grannhunden.
Jag stötte på ohyra bland skockorna... 
Idag ska jag luncha med Katta. Sen ska jag nog ta en sväng till Emporia och köpa lite vin och förtugg så jag har något att göra medan min man är och handlar. Vi har börjat med varannan fredag igen. Idag är det min mans fredag. Idag är det han som städar och lagar mat. Jag har önskat mig råbiff. I morgon lagar jag mat. Då blir det biff och bea.

Åh så skönt att det är fredag!

Inga kommentarer: